Šta je novo?

Anime

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja mislio onaj Yusha Netflix produkcija, kad zapravo nije, a po svemu deluje da jeste. Jel njihovi glasovni glumci imitiraju jedni druge ili uvek isti glumci pozamljuju glasove tipskim likovima po animama. Recimo ovde ima onaj plavi matori kralj koji zvuci isto ko onaj najbildovani plavi iz FMA Brotherhood i kao gomila likova slicnog izgleda i karaktera. Isto i glavni lik, cuo sam ga jedno 30 puta po animama...

Frieren ona epizoda sa herojem sa juga, bas su preterali, nista se nije desilo citavu epizodu a i ova poslednja je bezveze. Volim taj vajb ali preteruju.

Zato Ochi no Ko ide jako, konacno su se vratili glavnoj premisi, nije vise samo idol show.

A kako se kaze?

Dorohedoro živi!!!
Mislio sam da je ovo mrtav projekat s obzirom da je serija izašla pre 6 godina, ali eto, sprema se nastavak za ovo proleće!
Isti studio (mappa), ista ekipa. 🥳
So happy...

Odlična vest. Remek delo.
Ja odustao od anime. Počeo mangu.

Manga je genijalna, mada treba malo privikavanja na stil crtanja (barem je meni trebalo).
Posle toga je uživancija koliko je priča otkačena.

Nice.
Sa obzirom da sam je prvi put video na netflixu, nisam mnogo ocekivao, ali mi je ovo jedno od najvecih osvezenja koje sam video u zadnjih koliko godina za animame i tv generalno.

Od autorke Full Metal Alchemist-a, izlazi u aprilu.

Ninja scrool i bastard ova, ali bastard mi se nije svideo remake, neke stvari je mozda bolje ostaviti kakve su bile 🙃

Izlazi u aprilu.

Ja sam poklekao i poceo da gledam Bleach. Preskacem filer epizode a premotavam gluposti 😂

Bleach je dobar, mada te početne epizode izgledaju baš zastarelo.

Ja recimo nikad nisam gledao One Piece i ne verujem da ću ga ikad odgledati zbog nenormalnog broja epizoda koji taj anime ima.
Ali gledam netflix seriju i dopada mi se.

One Piece mi je bas too much, i ovo sa 200tinak epizoda sam jedva sebe naterao da krenem a kamoli njega sa 1100 (mada i to je verovatno 500tinak bez filera)...

Slicno kao i Fairy tail.
Neke stvari, ako nisi krenuo na vreme pre 20 godina, sada nema mnogo smisla da kreces.

Ja sam ogledao One Piece za 6 meseci. Kad sam krenuo nisam mogao da prestanem. Na kraju sam došao do zaključka da One Piece nije dovoljno dugačak 🙂

Ja Naruta sada zavrsavam sa zenom...odgledao sam i pre 10ak godina, a verovatno cu i za 10ak opet...sa decom... 😀
Naruto ima mana, ima nekih propusta, itd...ali i dalje mi je najdrazi anime... 😀

One Piece prve epizode su bas mnogo zastarele, probao sam prosle godine od pocetka ali nije islo.

Za razliku od prosle ova sezona je odlicna, gledam pet uporedo i sve su dobre. Posebno uzivam u Yuusha-kei ni Shosu, volim taj fazon a i novo je za razliku od drugih koje su nastavci. Znaci pratim:
Yuusha-kei ni Shosu
Oshi no Ko S3
Jigokuraku S2
Frieren S2
Jujutsu Kaisen S3

JJK mi najvise smeta posto posle 20+ godina gledanja anime bas me smaraju ove sezone shounen anime koje se vrte oko nekog takmicenja.
Krivo mi zbog Oshi no Ko, da su vise stavili akcenat na glavnu radnju a manje na idole i ceo taj svet, bilo bi puno bolje i mozda u top 5 najkvalitetnijih anime.

Zavrsio sam To be hero X.
Treba mu dati sansu, nije ono sto izgleda na prvi pogled.
Podeljen je u nekoliko segmenata i prati odredjene likove pojedinacno, ali onda sve to uklapa i postaje zanimljivije.
Ima segment koji je bio predosadan, neka hatsune miku wannabe, ali su generalno ok price.

Izlazi 1. aprila. 🤩

Prvi put čujem za ovo ali mi se dopada trejler.

Legend of Hei 2

Nije li to kickstarter projekat koji se čeka?

Ne znam da li je bio kickstarter projekat ali definitivno je izašlo.
I prvi i drugi deo mogu da se nađu na internetu.

Invincible počela četvrta sezona i prve tri epizode rasturaju. 🙌

I rasturaće do samog kraja. Strip je fenomenalan.

Nazad
Vrh Dno