Šta je novo?

Anime

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
One punch man treća sezona solidna. Dobre borbe ali Saytama je premalo vremena imao u kompletu. Očekivao sam više ali ok, sve u svemu zadovoljan.
Preporuka koje od ovih tri da krenem po redosledu ili izbacim kompletno?
Black clover
Frieren
Wind breaker
Frieren velika preporuka.
Black clover mi se nije svideo ni manga ni anime.

Frieren, naravno. Za manje od 2 nedelje ide i druga sezona.

603765127_1592455845444929_1164861570523756711_n.jpg

Meni je Black Clover lepo legao iako je Naruto klon, jedino sto se ceka na novu sezonu vec neko vreme..

The Chainsaw Man Reze Arc fenomenalna glavna borba koja baš traje. Ko zna koliko ćemo se načekati do sledeće druge sezone.

Da da, reze arc je bio bas dobar. Odlican tempo, dobra prica, bas bez zamerki iako nismo dobili nista po pitanju price.
demon slayer film je isto bio dosta dobar. Duzi nego sto sam ocekivao, 2.5h. Isto bez bullshita.

Japanci su malo smanjili dozu svog preteranog humora kroz godine, ali je i dalje prisutan. Oni i dalje imaju humorističke tv emisije gde je pravljenje faca humor.
To moramo da progutamo u opštim serijalima za široke narodne mase.

Mene taj humor posebno iritira u Jujutsu Kaisen i kvari mi ukupan doživljaj da celu priču i likove shvatam ozbiljnije. Zato serijal teglim već pola godine i nikako da završim.

Mene taj humor posebno iritira u Jujutsu Kaisen i kvari mi ukupan doživljaj da celu priču i likove shvatam ozbiljnije. Zato serijal teglim već pola godine i nikako da završim.
isto nisam mogao da svarim JK, a ok mi je toalet humor.

Gledaš na engleskom, ja retko koji anime gledam na japanskom, upravo zbog kreveljenja.

U životu nisam gledao anime na engleskom niti imam u planu. Jednostavno mi nije to to.
Prvih par sam gledao dub. Vampire Hunter D, Ninja Scroll, Elfen Lied. Možda i Akira ne sećam se. I jedan chapter/arc HxH takodje onaj sa Kurapikom mislim. Od tad uglavnom izbegavam dub.

Ninja scroll zaboravio o čemu je osim one scene kada mu otkine ruke i pije krv iz njih... to je meni klincu bilo jednako traumatično za gledati kao scena kada Mountain smrska lobanju Oberynu.

Meni se japanski kao jezik dopada, ali retko koji anime ima ozbiljniji ton, mahom ima previše tog dečijeg kreveljenja koje ne mogu da svarim. Engleski dub je uvek bez toga, a i lakše mi je za praćenje tako, onda mi ni titlovi ne trebaju.

Ja sam probao prvih par epizoda Frieren, al mi je sve nekako previše setno nostalgično, kao da slušam pesmu Đoke Balaševića. A i ne znam što u svakoj isekai i fanatsy animi mora da bude elfkinja sa belom/srebrnom kosom. Što ponekad ne stave neku plavušu, brinetu, crnku...😁

Prvih par sam gledao dub. Vampire Hunter D, Ninja Scroll, Elfen Lied. Možda i Akira ne sećam se. I jedan chapter/arc HxH takodje onaj sa Kurapikom mislim. Od tad uglavnom izbegavam dub.

Ninja scroll zaboravio o čemu je osim one scene kada mu otkine ruke i pije krv iz njih... to je meni klincu bilo jednako traumatično za gledati kao scena kada Mountain smrska lobanju Oberynu.
Ninja scroll me je preobratio na anime i postavio standard.
Metropolis tv kanal je pustao muziku i imali su anime music video za neke pesme. Ko zna odakle su to iskopali, ali jedna od pesama je imala ninja scroll.
Zamisli klinca koji je navikao na vitez koju pre slagalice da vidi svo to nasilje. Bio sam fasciniran.
Osim toga sto troll pije krv, ima i scena kada baci mac koji isece neke ljude na drvetu, a krv pada kao kisa po zbunju i cvecu ispod. Animacija te scene je apsolutno neverovatna.

Izasla je dupla epizoda JJK The Culling Game juce i onda nastavljaju sa jednom nedeljno.

Animacija i borba odlicni, ali mi je haoticno kao i starije epizode..

Upravo zavrsio drugu sezonu Misfit of Demon King Academy i lepa limunadica ako nekog interesuje

Danas je startovala i druga sezona Jigokuraku-a, nisam stigao da pogledam jos doduse

I fireforce s3 je poceo pre neki dan.

Počela druga sezona Frieren.
fbj-s2-kv1-16x9-3840x2160-1-e1765915213253.png

Izasla je dupla epizoda JJK The Culling Game juce i onda nastavljaju sa jednom nedeljno.

Animacija i borba odlicni, ali mi je haoticno kao i starije epizode..

Kad covek pomisli da ne moze biti gore, za epizodu 3 trebaju papir i olovka i da se hvataju beleske ko sta i kako 😂

Kad covek pomisli da ne moze biti gore, za epizodu 3 trebaju papir i olovka i da se hvataju beleske ko sta i kako 😂
Ma zakomplikovali previse, nema nista pametno.
Dvoje ostaju tamo, onaj u beloj majici ide par dana unapred, a ostatak ce na side quest go to point A and fetch plot device.
Pravila igre smo vec procitali u prethodnoj epizodi, a baba je morala da objasni zasto sve ovo nije plot hole, trust me bro fazon.

Mozda bi bilo pametnije sacekati da se nakupi 🤔

Uvek.
Posle sedneš odgledaš sve i nemaš separaciju dosadnih epizoda. Sve je u jednom miksu.

Hahahaha ekstra...
619666379_1323855349778998_281428995912315229_n.jpg

Nazad
Vrh Dno