TwistedMind
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.05.2009
- Poena
- 745
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
- Matična ploča
- Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
- RAM
- Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
- GPU
- ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
- Storage
- 1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
- Zvuk
- FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
- PSU
- Seasonic Prime PX 850W Platinum
- Kućište
- Cooler Master Storm Trooper
- Monitor
- 2x ASUS MG279Q
- Miš & tastatura
- Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
- Ostale periferije
- Playstation 5
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14
- Pametni uređaji
- Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Nema sta da juris. U qbittorrentu imas rss feed. Podesis sa nyaa da auto povuce cim se epizoda pojavi. Ja uglavnom skidam DKB. Nekoliko grupa ima "weekly" tag pa to znacajno olaksava. Mislim da su ember, dkb, judas sasvim ok. toonsubs isto.Pocelo je ozbiljno da me smara da gledam nekoliko Anime-a u isto vreme i da cekam 7 dana izmedju epizoda i pride jurim koje je kojim danom tako da sam resio da obustavim gledanje svega sto sam poceo dok se ne nakupi. Dosta mi je bilo nakon gledanja Naruta tim tempom od 2008 pa do 2014e.
Umesto toga, danas sam krenuo da gledam Sword Art Online po nekom redosledu koji sam nasao na Reddit-u i za sada mi je skroz okej. Sad mi je jasnije na osnovu cega je radjen na primer ShangriLa Frontier (koji mi se isto svideo btw). Kontam da sam sa ovim miran bar mesec dana ako ne i duze![]()
jos ako imas android box za tv pa zveknes neki bingie ili arctic horizon skin na kodi, podesis library kako treba i cim sednes pred tv, na vrhu ti se nalaze neodgledane epizode.
Na isti nacin mozes da podesis i neki rss notification sistem da dobijes poruku cim se rss poruka pojavi. To ima thunderbird, opera podrzava nativno, a ima sigurno i za mobilne telefone.
Znas sta je najbolje? Kada se pojavi nova sezona posle 2 godine i rss i dalje funkcionuse i dobijes poruku iznenadjenja da se skinula epizoda. Pustim suzu radosnicu kada mi se to desi.