Glutoni mi ostavio najveci utisak. [emoji846]
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
^ Ne znam sta im to treba.
Svi igrani filmovi bazirani na mangi ili animeima su u krajnju ruku prosecni...
Prvi anime koji sam gledao u zivotu...Attack on Titan, privodim kraju drugu sezonu, mapalio sam se ko mlad majmun, trazim majce, kupio kisobran ne pitaj 🙂 Dajte sta sledece da gledam slicno 🙂 Kazu mozda full metal alchemist pojma nemam
Hm, Fullmetal da, mozes i oba dela. Mozes sta je @Yojinbo predlozio, Bersek obavezno, imas Trigun, Gungrave,... Ima dosta kvalitetnih animea.Prvi anime koji sam gledao u zivotu...Attack on Titan, privodim kraju drugu sezonu, mapalio sam se ko mlad majmun, trazim majce, kupio kisobran ne pitaj 🙂 Dajte sta sledece da gledam slicno 🙂 Kazu mozda full metal alchemist pojma nemam
Odakle si gledao. Ne mogu nigde da nađemFullMetal Alchemist u prodavnicama 🙂 Movie
Problem je u konstrukciji price, tesko da ovo mogu da povezu smisleno.. sumnjam al ajd.. mozda gresimBice sigurno..a ako bude kao za Roruni Kensina, mozda vec i ove godine dobijemo nastavak.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Meni je interesantan😀eath March kara Hajimaru Isekai KyousoukyokuA malo ecchi-ja nije na odmet... 😀 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari