Šta je novo?

Anime

Završi se i MSG Iron-Blooded Orphans. Na početku je imao veliki potencijal, ali su ga upropastili sa moe fan service i naglom promjenom ličnosti jednog od antagonista. Druga sezoona je najavljena za oktobar pa se nadam da će i to biti razjašnjeno.

Zavrsio se i Gintama anime.. sob, sob.. Dobar kraj, mozda konacno uzmem mangu da citam.. I ona se blizi kraju mada... sob sob..

^Sta!? :( Zar nisu rekli "Bitka tek pocinje" na kraju...?
Koliko se razlikuje manga i anime?

Inace, spoiler za Bleach mangu
Kenpachi pokazuje Bankai u narednom poglavlju. Kraj sveta je tu iza nedelje. :p

^Sta!? :( Zar nisu rekli "Bitka tek pocinje" na kraju...?
Koliko se razlikuje manga i anime?

Inace, spoiler za Bleach mangu
Kenpachi pokazuje Bankai u narednom poglavlju. Kraj sveta je tu iza nedelje. :p

Kenpachi nema Bankai :) Zaraki je vec u Bankai stanju, tj nema shinkai. Jedino ako nisu nesto menjali u Mangama posle ali za prvih 360 epizoda je bilo ovako.

Poslednja izmena:
Menjali su, zato kazem spoiler za Bleach mangu. ;) Znas da Kubo voli da leluja sa pricom...

Kenpachi nema Bankai :) Zaraki je vec u Bankai stanju, tj nema shinkai. Jedino ako nisu nesto menjali u Mangama posle ali za prvih 360 epizoda je bilo ovako.

Zaraki je sam rekao da ni ne zna ime svog maca, samim tim ne moze da predje ni u shikai formu, a kamo li u bankai..to je jos bilo za vreme prvog arca kada se borio sa Ichigom koliko se secam... Gde je receno da je on u bankai stanju?

Maнга, где би друго. :)
До 668-ог поглавља је стигла манга.

Eh toga nema u animi :p

Zaraki je sam rekao da ni ne zna ime svog maca, samim tim ne moze da predje ni u shikai formu, a kamo li u bankai..to je jos bilo za vreme prvog arca kada se borio sa Ichigom koliko se secam... Gde je receno da je on u bankai stanju?

16.png

17.png
po ovome znaci da je
Yachiru njegov bankai

Hmmm, zanimljivo...

Zavrsio se i Gintama anime.. sob, sob.. Dobar kraj, mozda konacno uzmem mangu da citam.. I ona se blizi kraju mada... sob sob..

Ostaje nam samo da se nadamo da trolaju za kraj mange, kao sto su znali da trolaju u prvih par sezona anime kako je to poslednja sezona itd. Ako je kraj mange ipak ove ili sledece godine, valjda ce odraditi bar jos jednu sezonu anime i mozda jedan film. Zaista steta, Gintamu bih mogao da gledam do 3000 epizoda i da mi ne dosadi.

Btw postoji li neki redosled kojim bih trebao da gledam Gundam serijal, na kissanime ima jedno 15 verzija:)

Od Gundam serijala obavezno Gundam Wing :D ove ostale još nisam gledao[emoji14]

Ostaje nam samo da se nadamo da trolaju za kraj mange, kao sto su znali da trolaju u prvih par sezona anime kako je to poslednja sezona itd. Ako je kraj mange ipak ove ili sledece godine, valjda ce odraditi bar jos jednu sezonu anime i mozda jedan film. Zaista steta, Gintamu bih mogao da gledam do 3000 epizoda i da mi ne dosadi.

Btw postoji li neki redosled kojim bih trebao da gledam Gundam serijal, na kissanime ima jedno 15 verzija:)

Кад на лето будем имао времена, послушаћу те, па ћу погледати ово. :)
Мада на први поглед, не лежи ми баш "стил којим су цртани ликови", али шта да се ради...
Тако су нацртани ликови и у clannad-у и inuyasha-и, али преживећу ако буде добра прича.

Procitao One Punch Man mangu, pa naknadno i onaj uzasan web-comic

Ono sto je u Anime stavljeno u prvih 12 epizoda nije ni priblizno zanimljivo kao ono sto sledi u Mangi. Toliko se sve zakomplikovalo da covek sad samo moze da se iznervira sto sve to ide uzasno sporo.

Eh nisam gledao ove ostale još ali mi se Gundam Wing ekstremno svideo :D

Zavrsio sam Shinsekai Yori. Sta znam, dobro je ali nisam nesto narocito odusevljen. Cini mi se da su gej momente ubacili na silu, da toga nema u mangi. Kraj je onako, malo se oduzila prica. Otprilike sam vec na pocetku provalio sta ce da bude na kraju. A1 produkcija (pogledao sam jedno pet anime koje su oni radili), kvalitetan crtez i animacija, odlican zvuk. Likovi su onako, ja nesto nisam odusevljen. Citao sam bolje mange koje se protezu kroz vise vekova, to svakako.

Problem sa Bleach-om je previse filera, ako krenes da gledas redom, kao sto sam ja pre 7 - 8 godina :) kao i one dodatne kampanje tipa rat protiv samih " zanpaktou-a " dodje do odredjenog zasicenja i kazes .. daj premotavaj samo da se vratimo na glavnu temu :) E onda se i pogube neki detalji ... Uglavnom kenpachi je besmrtan :) zbog nemerljive kolicine reiatsu-a. Kad se izuzmu fileri i neke sporedne epizode Bleach Anime je neverovatno mastovita kreacija.

Poslednja izmena:
RIP Kouji Wada :(

Odgledao Akiru. Odlican je, samo mi nekako zbrzan, nekako mi malo 2 sata. A i procitao sam negde da je 2000 strana price strpano u tih 2 sata. Ali ipak preporuka.

Odgledao Akiru. Odlican je, samo mi nekako zbrzan, nekako mi malo 2 sata. A i procitao sam negde da je 2000 strana price strpano u tih 2 sata. Ali ipak preporuka.

Dosta je skraćena priča u odnosu na mangu. I ja sam prvo odgledao film pa tek nekoliko godina kasnije pročitao originalnu mangu i tek sam se onda oduševio.

Pa da, to mi je smetalo. Kao da smo projurili kroz pricu. I brzo smo do kraja stigli. Vidi se da se dosta toga propusta. Znaci i manga je super? Treba i onda da se procita.

Uh ja sam to gledao 90ih i to mislim prva polovina...totalni trip mi je bio :D

Odgledao prve epizode sledeca dva anime i deluje mi da ce biti sasvim ok.

myanimelist.net/anime/31405/Joker_Game

myanimelist.net/anime/28623/Koutetsujou_no_Kabaneri

Ovaj drugi je jako slican Attack on Titan, kome se on svideo verovatno ce mu se svideti i ovo.

myanimelist.net/anime/28623/Koutetsujou_no_Kabaneri

Ovaj drugi je jako slican Attack on Titan, kome se on svideo verovatno ce mu se svideti i ovo.

Ok skroz :) Steta sto bar nema 20 epizoda ...

Haha, ne pocinjem vise nista sto nije zavrseno. Izgledao Berserk i Titan i sta sad????? Ne, ne, dok ne prodjem ovo sto je zavrseno, a lista je OGROMNA, ne pocinjem to.

AoT mi je bio jako dobar dok sam gledao, bio sam pod hajpom. Ali posto sam skoro video trejler za AoT igru nekako mi sad sve to izgleda smesno...

Mushishi zavrsio prvu sezonu, hvala bogu ima i druga. Mushishi je masterpiece ali je totalno atipican anime. Ne verujem da sam ga stavio on hold jer sam gutao Titane. Ali sta ces, brza hrana stvori zavisnost dok se u stvarno kvalitetnoj uziva ali te ne vuce da je zderes kao fast food.

Hahaha odlicno poredjenje. Ma Mushishi je na listi. Ma cekam ja neki raspust da dodje, da se bacim na ovo i gledam ko covek. Ovako ne mogu. Molim da uzivam u necemu sto je kvalitetno, a ne samo da prodjem. Zato imam u kompu neke filmove koji sede 2 godine, jer nemam vremena hehehe.

Vrh Dno