Šta je novo?

AniMatrix

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Da li je neko skinuo prve 2 epizode i kakve su?

A gde ima da se skine?

ja sam odgledao samo jednu i mogu vam reci da je odlicno, odlican crtez, muzika ala matrix ali epizoda nije klasicna...naime cela epizoda je uradjena tako da gledaocu isprica pricu...pocetak...znaci nema pojedinaca(glavnih aktera).

format quicktime, size 180MB

Hajzl je napisao(la):
ja sam odgledao samo jednu i mogu vam reci da je odlicno, odlican crtez, muzika ala matrix ali epizoda nije klasicna...naime cela epizoda je uradjena tako da gledaocu isprica pricu...pocetak...znaci nema pojedinaca(glavnih aktera).

format quicktime, size 180MB

A imas li je ti? :)

Misha je napisao(la):
Eto to je za sada... ja sam mislio da su manji fajlovi pa da skidam od kuce ... ali ovako cu od drugara...

Skinucu ove najvece rezolucije, pa cu javiti ...

Pozdrav

izvinjavam se zbog ovoga aili cisto da cika Misha-i omogucim da lako nadje thread :) (mislim kad skine) :D

Hehe, ne brini se naci cu ga :)

u svakom sluchaju, sutra uveche mi drugar skida te fajlove, pa cemo posle da razdelimo medjusobno...

Ja sam pokusao da okacim na Sezamov Get Order, ali iz nekog razloga nece ni jedan od gore napisanih fajlova da skine!???

Misha je napisao(la):
Hehe, ne brini se naci cu ga :)

u svakom sluchaju, sutra uveche mi drugar skida te fajlove, pa cemo posle da razdelimo medjusobno...
...evo zaboravih sta sam to hteo da pitam cika Misha-u :D :D :D

eee :)

imam ja ovo vec jedno 2 nedelje... ali se nisam javljao jer je ovo glupost... mislim nije glupo, nego je samo po jedna epizoda iz svakog dela... pa ne moze da se skapira ni pricha ni nishta...

recimo, ova epizoda shto ima da se skine iz prvog dela objashnjava kako su pocheli da se kolju ljudi i mashine... i tako dalje... ali poenta je da to nije to kada nemamo sve epizode...

u svakom sluchaju, ako neko hoce mogu da bacim na cd pa da iskombinujemo neshto...

Ocu ja epizode...

A, nisam skapirao - sta je to, film kao?
Ili inserti ili sta vec...

Mislim treba sad da izadje matrix 2, a ne kapiram sta te epizode imaju veze sa filmom....

Jel moze neko da mi objasni

pozdrav!

Nazad
Vrh Dno