Šta je novo?

Android za pocetnika

saigic

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2003
Poena
630
Doslo vreme da se menja telefon pa bih uzeo neki sa android OS. Vidm da ima novih Galaxy S2 za nekih 320E. Da li je taj telefon dobar za pocetnika ili ici na neku jeftiniju varijantu? Koristio bih ga uglavnom za pozive i SMS, internet ponekad kad nisam kod kuce (ne svakodnevno), GPS povremeno. Da li je prevelik za nesmetano nosenje u dzepu? Koliko traje baterija uz umereno koriscenje?

pocetnika u cemu? To je telefon nije avion...pogledaj specifikacije, vidi sta moze i sta ne moze i odluci sam, tvoje su pare :) Ako te zanima android sa dobrim ekranom jakim procesorom i ako ti se svidja telefon uzmi ga.

Imas u oglasima nekoliko kineza. Sasvim ok kupovina za pocetnika, a prijatna po dzep.

Slazem se, nemoj uzimati nesto toliko skupo ako nisi siguran kako ce ti se svideti Android. Plus kazes da nisi toliko zahtevan korisnik, onda je s2 overkill. Sem ako ti treba i kao statusni simbol, onda je to druga stvar :)

Ma ne mislim da mi se nece svideti android, pitanje je da li uzeti ovako veliki (i skup) telefon ili ici na neku jeftiniju varijantu (Galaxy +, Galaxy Ace...) Od kineza dolazi u obzir i Huawei G300, samo koliko sam citao ima dosta problema sa pojedinim primercima, meni treba SIM free i sa garancijom

Nazad
Vrh Dno