Odgovor za Google Now..
On se mozda unapredjivao ALI.. Ono bitno ne radi..
1. Znaci Traffic i javni prevoz po 100 put ponavljam!
2. Ne mozes da preuzmes srpski za offline, znaci moras da pricas na engleskom, a za to imas i Assistent aplikaciju od SpeakIT-a, koja neke zadatke i bolje zavrsava, npr njoj mozete da kazete da vam otvori odredjenu aplikaciju, sto GN ne moze..
I ono sto je Darko rekao je apsolutno tacno, mene nazivate fanboy-em, a ja imam WP i 2 jos android uredjaja(Galaxy tab, Xperia S), i na jednom i na drugom imam Google Now i nemojte da mi pricate bajke o njemu.. Aplikaija je sjajna, ALI NE RADI KAKO TREBA DA RADI U SRBIJI i to je to..
@Mladenius
Pazi ja necu da pricam o prohtevima Janka i Branka ja pricam o Stefanu (Ja), znaci meni BT transfeer ne treba, odavno sam presao da sve sto saljem saljem preko mail-a ili otpremim na SD ili DB, ima neke stvari koje mi smetaju kod WP, evo sad cu ti i nabrojati neke..
1. Skrol sto neko rece bilo bi lepse da moze da se bira kako ide, ali mi nije najbitnija stvar, samo bi bilo lepse i mozda lakse.
2. Takodje bi i meni mogao da bude skladniji i funcionalniji jer kad instaliras dosta app postaje poprilicno dugacak..
3. Neke Live tiles nisu stvarno live, npr osvezavanje baterije malo kasni..
4. Potvrda o dostavi stize kao odvojen sms, ali nisam ga koristio ni na androidu pa nzm ni sto bi ovde
5. po mom misljenju trebao je da ima i neki skrol na levo, a ne samo za meni na desno.
E to su stvari koje meni smetaju, e ajde sad da vidimo sta sam ja dobio za 300e birajuci Lumiu 920 umesto S3..
1. NEUPOREDIVO LEPSI, CVRSCI, KVALITETNIJI, pa ajde i to JEDINSTVENIJI telefon.
2. Brzi OS, pritom da ne se ne bi vatali za Apps, imam sve sto meni treba, mozda po koja, ali naci cu alternativu, samo me mrzelo da prokopam malo, sto govori i o tome koliko mi zaista treba..
3. Kameru koja je u klasi sa telefonima iz android sveta koji su u kategoriiji od 500+e
4. Pouzdaniji rad telefona, znam da cete na ovo da imate primedbe, ali kad god sam nosio WP telefon pa cak i onaj HD2 pre na kome je bio skarabudzen WP, nije me telefon izdao u smislu, treba da zapisem nesto a on se zamrzne ili nesto hitno treba (slika, poziv, notes,...) a on jednostavno ne odgovara i svako ko kaze da mu se to ne desava na androidu kad tad, laze i s takvima uopste necu da ulazim u dalju diskusiju..
5. Garantovano duzu podrsku, Nokia se jako brine o 920 jer je flagship model i nece morati da neko pise peticije i da se ceka godinu dana kao za S2 da bi oni resili ae da im pustimo taj update pa nek se teraju u.....
Igrica ima poprilicno nzm zasto je to toliki nedostatak mrzi me da pisem sve i svasta, ali ima zaista podosta..
@Corvux
-Nemam nista od pdf-a jos u telefonu, sve mi je na tabu, kad budem ubacio probacu, mada msm da ne moze..
- Msm da moze, video sam jednu Nokia app za to..
- Ne moze, mada meni non stop sync sve fotografije na SkyDrive..
- Nisam jos radio back up, nisam nasao rom koji mi se svidja..

:d
- Glasovno pisanje ima ali ne i na srpskom, inace radi skroz korektno, kao o glasovne komande..