Šta je novo?

[Android] Twisted paths (domaca igra)

skakac.33

Cenjen
Učlanjen(a)
08.10.2011
Poena
159
Pozdrav,

Trenutno radim na ovoj igri, u beta fazi je idalje, za sada 7 levela, vremenom dodajem jos.
Planiram da igra ima oko 20-30 levela.

gRAl9

Igra je jednostavna, dodirom jedne strane ekrana menjate pravac, dok druga strana usporava vreme.

Leveli nisu laki, ali takodje nisu nemoguci :)
Tu je i multiplayer, uvek zanimljiv.
I endless mod, povezan za globalnu rank listu.
Za svaki level otkljucavate skin.

Iz nekog razloga na nekim uredjajima igra ima fps dropove, nisam nasao uzrok, tako da recite ako primetite los fps.

U planu je:
- Nove prepreke
- Iskljuciti google play popup na pocetku igre, igrac ce morati da klikne na "rank" dugme ako zeli da koristi google play.
- "tutorial" dugme u settings-u
- iOS i Windows Phone 8

Google play

Mnogo bi mi znacilo kada bih video vase komentare.
Vasi predlozi i vase kritike bi mi mnogo pomogle da oblikujem ovu igru da bude zanimljiva i uspesnija.

Ne mogu da je pokrenem. Posle pitanja da li želim da se logujem na google play games igra mi krešuje.

M8, sve stock.

Evo da ti malo pomognem.

Na Zte Blade G mi baguje i ne igrivo je.
Na Idol 2 mi ne baguje i moguce je igrati ali je igra preteska. Olaksaj nivoe u pocetku kako bi ljudi mogli da se uigraju. Mogu tek da zamislim 6 nivo. Takodje sam primetio da kad se uspori vreme loptica se uspori mnogo vise od kretanja pozadine pa onda mora dodatno da se tapka kako se ne bi slupali.

Na kraju ocena koju bih ti dao je 6½/10 samo zato sto smatram da igra ima veliki potencijal, inace nisam nesto odusevljen. :)

Postavio sam update gde su dodati power-up-ovi, koji olaksavaju prelazenje nivoa. Takodje dodata statistika.

@Dr.Mare Probaj sada kada je update-ovana igra, mislim da ce sada raditi.
@mihailo998 Hvala puno na kritici, napravicu par pocetnih nivoa koji ce biti laksi, kako bi igraci stekli osecaj za igru i brzinu. Sto se tice usporavanja, pogledacu sta mogu.

Sto se tice bagovanja, verujem da mislis na lag i na sporiji odaziv. Pokusavam da resim taj problem, to je do Unity-a, ali pokusavam da ublazim problem.
Dobro radi na Snapdragon S1, Snapdragon S4, alcatel idol mini i par kineskih tableta, dok "baguje" na Galaxy S1, alcatel idol x.
Tako da nemam ideju sta je uzrok losih performansi, u novom update-u sam ublazio malo problem.

Verujem da je igrici potrebno nesto sto ce privuci igrace da se zaiteresuju za igru, polako pokusavam da to napravim.

U novom update-u:
- iskljucen google play login na pocetku
- tutorial dugme u settingsu
- valuta "fragments", postavljeni u endless modu
- Power ups: Magnet, Noclip, Shield
- Shop za power-up-ove, upgrade-ovi za duzi slow down, duzi magnet efekat.
- optimizacija

Poslednja izmena:
Htc one, lollipop... Igra puca cim tapnem na dugme na prvom ekranu.. Press here to continue.
Posle toga puca odmah posle unity ekrana.
Moj savet je da za ovakve igre odbacis unity i napraviš igru u javi. Unity je overkill za ovakve igre.

Unity koristim zbog brzine, pluginova, i odlicne cross-platform mogucnosti. Ali slazem se da unity ima previse mana sto se tice 2D igrica.
Sto se tice pucanja igre na lollipop-u, mislim da ce biti patchovano uskoro, do unity-a je.

Na nexus 4 posle update-a samo izbaci posle pokretanja, a pre nije isto radila..

Zamolio bih te ako mozes da dodas progres bar u toku igre. Mogao bi da bude dole u vidu neke linije koja se pomera ili u cosku da se vidi %-tak koliko smo presli tog levela. :)
Sto je vise igram sve mi je zaraznija iako jos nisam presao 1 level al' se spremam! :)

Edit: kada dno i vrh mogu da se dodiruju a kada ne? Posto u drugom lvl na par mesta moze.

Poslednja izmena:
Више није доступна на google play?

Igra je opet dostupna za android, nije bila dostupna neko vreme dok nisam sredio sve.

Sada je igra pustena za Android, iOS i Windows Phone:
iTunes: https://itunes.apple.com/us/app/twisted-paths/id955837782?ls=1&mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.skakac.twistedpaths
WP store: http://www.windowsphone.com/s?appid=d445b9a2-8e09-4b1b-bb86-beea3680c149

Ima ukupno 19 levela, 9 lakih, i 10 teskih.
Verujem da je tezina igre trenutno ok, posto ima puno odlicnih komentara na wp platformi. (android i ios su tek juce releasovani).

Iskreno nemam ideju kako igra izgleda na iOS posto nemam ios uredjaj, ali na simulatoru je sve ok, i prosao sam apple review, tako da bi trebalo da je sve ok.
Ako neko ima iPhone voleo bih da cujem vas komentar.

Vrh Dno