Da li EON radi dobro na Xiaomi stick? I da li je to android ili smart tv adroid operativni sistem? Imam samo nalog za EON za android na smart telefonu.Ako uzme polovan eon box mora da zna da ne uzima Kaon jer on nema wifi. Ako uzima sdmc morace da zna kako da enabluje wifi. Morace da zna da instalira Eon klon aplikaciju,i na kraju najbitnije -NE SME da ga resetuje. Sto se wifi tice xiaomi box ili stik su bez premca u odnosu na druge jeftinije kineze
Android tv je operativniDa li EON radi dobro na Xiaomi stick? I da li je to android ili smart tv adroid operativni sistem? Imam samo nalog za EON za android na smart telefonu.
Kodi podesio, odlično radi. Nisam uspeo da flleshujem box, na vise racunara probao i bezuspesno, konektuje se na hub ali kad kren javlja uvek usb control error i ni da mrdne. Znam da sam ga ranije uspesno flesovao ali sam zaboravio detalje, znam da je bilo na desktop racunaru koji vise nemam.Tanix flešni Slimbox,prodisaće...
A za eon imaš kodi addon koji se loguje sa podacima za mobilnu aplikaciju.Ili naruči Vontar-a sa Alija.
Instalirao pvr.eon.20.6.1.android.armv7a na TV (Android TV), ubacio user i password za SBB (vidim registrovan uređaj na sajtu) i kada odem na TV u Kodi, vidim sve kanale ali kada hoću da gledam, uvek ispiše Playback failed one or more items failed to play. Check the log for morei nformation about this message!?Bolje rešenje je Kodi i eon pvr addon koji koristi podatke za mobilnu aplikaciju.
ja taj addon ne nalazim medju addonima, mozes li napisati kako da dodjem do njega ????Instalirao pvr.eon.20.6.1.android.armv7a na TV (Android TV), ubacio user i password za SBB (vidim registrovan uređaj na sajtu) i kada odem na TV u Kodi, vidim sve kanale ali kada hoću da gledam, uvek ispiše Playback failed one or more items failed to play. Check the log for morei nformation about this message!?
hvala, bas cu probatiProbaj ovde:
[Release] PVR EON.tv - Kodinerds
Hi all, under following link you can find a PVR addon for eon.tv: PVR EON Repository [URL:https://github.com/nirvana-7777/pvr.eon] EON.tv PVR client for Kodi This is the EON.tv PVR client addon for Kodi. It provides Kodi integration for the streaming…www.kodinerds.net
With KODI Omega knocking on the door, I've moved the development to Kodi 21.
I can report that the zapping on Kodi 21 is on par with the original app if not better...
Ako nisi na SBB mreži a puštaš UM kanale,tipa Sportklub,tu poruku ti izbacuje jer ne može da ga pusti zbog geobloka.Rešenje je vpn ili controld.Koristim tu verziju i normalno radi.Instalirao pvr.eon.20.6.1.android.armv7a na TV (Android TV), ubacio user i password za SBB (vidim registrovan uređaj na sajtu) i kada odem na TV u Kodi, vidim sve kanale ali kada hoću da gledam, uvek ispiše Playback failed one or more items failed to play. Check the log for morei nformation about this message!?
primetio sam da poslednja verzija ne radi, ali pretposlednja hoce. mislim da je to 2.2.0 verzija e sad jedino ako treba jos starija. Mozfa sam ga vec zabrikovao totalno cudno nisam ranije imao problema za flesovanje.Tanix tx3 mini koristi slimbox sa ATV9 bese? Ako je tako onda ti treba stariji Amlogic usb burning tool.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari