Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)

za Amazonove Fire uređaje postoji posebna tema

Ako uzme polovan eon box mora da zna da ne uzima Kaon jer on nema wifi. Ako uzima sdmc morace da zna kako da enabluje wifi. Morace da zna da instalira Eon klon aplikaciju,i na kraju najbitnije -NE SME da ga resetuje. Sto se wifi tice xiaomi box ili stik su bez premca u odnosu na druge jeftinije kineze
Da li EON radi dobro na Xiaomi stick? I da li je to android ili smart tv adroid operativni sistem? Imam samo nalog za EON za android na smart telefonu.

Možeš da namestiš modovanu verziju Eon-a. Ima je u temi o Eon, i instaliraj na box-u.

Koji android box kupiti sa normalnim androidom? probao sam dva sa aliexpresa svaki ima neki problem. Postoji li neki brend ?

Imam Tanix TX3mini i on ije sa android standardnim os, radi EON ali ne radi glatko, i onda posle nekog vremena cak i zakuca. Ima sam i noviji neki MX ili tako koji je isto katastrofa, laguje i nemoguce ga je koristiti opusteno. Imam i goggle tv koji je savrsen ali on je t tv android i ne mogu da registrujem obican eon nalog

Da li na Wontar W2 može da radi EON android mobilna aplikacija? Za smart tv sam probao i može, ali nedostaje mi slot...

Stigao Vontar W2, za cenu od 22e koliko sam platio za verziju 4/64 box radi jako dobro. Fabricki stize sa ATV sistemom ali sam mu odmah ubacio Slimbox. Koristim ga samo za Kodi i sve filmove koji su do 100GB pusta bez ikakvih problema. Naravno povezan je na LAN jer mu je 5GHz wirless uzasan (to mu je i jedina mana).

Tanix flešni Slimbox,prodisaće...
A za eon imaš kodi addon koji se loguje sa podacima za mobilnu aplikaciju.Ili naruči Vontar-a sa Alija.
Kodi podesio, odlično radi. Nisam uspeo da flleshujem box, na vise racunara probao i bezuspesno, konektuje se na hub ali kad kren javlja uvek usb control error i ni da mrdne. Znam da sam ga ranije uspesno flesovao ali sam zaboravio detalje, znam da je bilo na desktop racunaru koji vise nemam.

Tanix tx3 mini koristi slimbox sa ATV9 bese? Ako je tako onda ti treba stariji Amlogic usb burning tool.

Bolje rešenje je Kodi i eon pvr addon koji koristi podatke za mobilnu aplikaciju.
Instalirao pvr.eon.20.6.1.android.armv7a na TV (Android TV), ubacio user i password za SBB (vidim registrovan uređaj na sajtu) i kada odem na TV u Kodi, vidim sve kanale ali kada hoću da gledam, uvek ispiše Playback failed one or more items failed to play. Check the log for morei nformation about this message!?

Instalirao pvr.eon.20.6.1.android.armv7a na TV (Android TV), ubacio user i password za SBB (vidim registrovan uređaj na sajtu) i kada odem na TV u Kodi, vidim sve kanale ali kada hoću da gledam, uvek ispiše Playback failed one or more items failed to play. Check the log for morei nformation about this message!?
ja taj addon ne nalazim medju addonima, mozes li napisati kako da dodjem do njega ????

Probaj ovde:

With KODI Omega knocking on the door, I've moved the development to Kodi 21.

I can report that the zapping on Kodi 21 is on par with the original app if not better...

KODI OMEGA v21 (ARM v7A - 32BIT): DOWNLOAD
KODI OMEGA v21 (ARM v8A - 64BIT): DOWNLOAD

PVR EON.tv KODI dodatak:
v21.7.6 (ARM v7A - 32BIT): DOWNLOAD
v21.7.6 (ARM v8A - 64BIT): DOWNLOAD

Poslednja izmena:
Ako nisi na SBB mreži a puštaš UM kanale,tipa Sportklub,tu poruku ti izbacuje jer ne može da ga pusti zbog geobloka.Rešenje je vpn ili controld.Koristim tu verziju i normalno radi.

Meni se ta greška pojavljuje u situaciji kao što sam opisao,ja sam na Supernovi.Iz tvog odgovora bih zaključio da si na SBB-u?

Da. Uradio sve ispočetka.
Počeo sa dve stare generacije Kodija, nije bila moguća instalacija addona na njima. Instalirao i Elementum za slučaj da fali neki kodek ili šta već... tek na Nexus Kodiju uspeo sam da instaliram eon pvr addon. Sve isto kao i prošli put, vidi kanale u listi, vidi epg ali kada pokušam da gledam, izbaci onu grešku.

Dešavalo se meni da neće neki kanali na pvr.eon 20.6.1. (ne zbog ''problema'' UM kanali-MTS net jer je nalog od TTV) i Kodi Nexus, ali ne baš da neće ništa. Od kako prešao na Omega beta 1 i pvr.eon 21.7.6. sve fercera bez problema izuzev nedavnog problema sa inputstream adaptive koji je tada rešen alternativnim načinom dok nije izašla nova verzija istog dodatka.

Nemam ideju,meni je svaka verzija addon-a radila i na Nexus-u i Omegi,verovatno sam imao sreće :)

Tanix tx3 mini koristi slimbox sa ATV9 bese? Ako je tako onda ti treba stariji Amlogic usb burning tool.
primetio sam da poslednja verzija ne radi, ali pretposlednja hoce. mislim da je to 2.2.0 verzija e sad jedino ako treba jos starija. Mozfa sam ga vec zabrikovao totalno cudno nisam ranije imao problema za flesovanje.
Ne mogu sada ni stok firmware da nadjem, sajt im je skroz izopacen...

Nazad
Vrh Dno