Sto da ne? Nije neki noname.
MIUI radi savrseno a od jesenas ima ROM sa UI na engleskom. Ako ne bude valjao, lako se instalira "goli" android a XBMC radi.
Za 90 USD mislim da je dobra kupovina.
Nisam bas pratio ovu temu, a i ima mnogo strana da je komplet iscitam, ono sto me zanima je koji je bestbuy plejer za pustanje bluray filmova 720p i 1080p na lcd tv. Znaci da moze da pusta tecno, a da je relativno jeftin, i da se moze kupiti kod nas?
jeftin i kod nas ne idu zajedno
izbar je ocajan,a nikako nisu jeftine cene
ti bi da pustas filove koje si skinuo ili da strimujes?
ako bi da pustas skinute,zasto samo na ubacis fles u tv?
smart televizori imaju cak i opciju da na njih strimujes sa pc,tako da recimo preko vuze torrent clienta mozes da gledas film na tvom tv
mene interesuje neki player za oko 50e sa aliexpressa
imam onaj cs918 ili kako vec,zanima me da li ima nesto bolje za iste ili malo vece pare,posto mi treba jedan player za dnevnu sobu,svidelo se ukucanima sto mogu da gledam svasta preko xbmc,pa hoce i oni
Narucio sam za druga UBOX R89 4K RK3288 2gb/16gb (95$), vidim da ima solidnu podrsku na Freaktabu i 4pda i da ga mnogi hvale da je trenutni best buy u klasi do 100$. Cekam da stigne, pa da ga malo istestiramo. Mislite li da ima nesto isplativije u tom rangu, a da je vec sw ispeglan da sve fercera kako valja? U smislu da nema laga, seckanja, pucanja wifi i sta sve ne
S obzirom da sledeci narucujem za sebe, pitanje je da li vredi kupovati neki Alwinner A80 box od 170+$? Na papiru to deluje dosta mocnije, ali..? Ne bih da bacam pare svakako, ionako bih ga koristio vecinom za konzumiranje video sadrzaja svih vrsta, a retko kad za igranje. Citam da se ljudi zale na pregrevanje, sw pun bagova i da to uopste ne radi kako treba. Ne treba mi Ferari koji mogu da vozim samo po kolskom putu![]()
Ja cekam da mi u narednih 10ak dana stigne Xiaomi Mi Box Enhanced (S802, 2GB), taj bez LAN porta.
Videcemo sta ima da kaze.
Pisao sam o Tegri X1 u HTPC temi. Ima dobar hardver samo je pitanje kakvu će mu podršku Envidija obezbediti i šta će biti sa tom platformom. Tegra 4 je u mnogome podbacila na tržištu, možda zbog lošeg tajminga, a možda i zbog Envidijinih loših poslovnih poteza. Mene razočarava što za sada nema ni najave nekih STB-ova i medija strimera baziranih na X1, kao da taj segment tržišta Envidiju uopšte ne zanima, što bi im bio veliki propust imajući u vidu hardverske mogućnosti i tržišne trendove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari