Šta je novo?

Kućna multimedija Android TV Box

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Ne-Man

Zapažen
Učlanjen(a)
11.05.2024
Poena
4
Pozdrav za sve forumovce! Mozda odg na moje pitanje vec postoji na drugim forumima ali ja to nisam uspeo da nadjem pa rekoh, ajd' da pitam 😊.
Dajte mi predlog, koji android tv box da kupim. Predlozite nesto sto bi zadovoljilo 85% prosecnih korisnika, cena, kvalitet, interfejs, kvalitet daljinskog aparata, odziv itd. Pitam sve ovo, kupio sam andrid box X96 X4 PRO 4/64 u radnji i toliko se razocarao u taj uredjaj, kvalitet, brzinu, odziv a posebno u daljinski da sam odlucio da ga vratim. Trenutno imam YETTEL net i tv koji mi uskoro isticu i android box, sa kojim sam, ajde da kazem, 80% zadovoljan. Hteo bih nesto malo jace, kvalitetnije i sa slicnim ili boljim daljinskim upravljacem i interfejsom.
POMAGAJTE 😊😊

Prilozi

• 17181771768045932686200008685370.jpg
    17181771768045932686200008685370.jpg
    88.9 KB · Pregleda: 65
Samo Mi Box. Em dobar, em cena ok. Ja ga imam i radi top. Uzeo sam par komada preko Alija - Transpeed 8K, Vontar W2 - i svi su krš. Kao imaju duplo više memorije nego Mi Box a u realnosti rade duplo gore.

Samo Mi Box. Em dobar, em cena ok. Ja ga imam i radi top. Uzeo sam par komada preko Alija - Transpeed 8K, Vontar W2 - i svi su krš. Kao imaju duplo više memorije nego Mi Box a u realnosti rade duplo gore.
To sam i ja uradio, analizirao specifikacije kao sto analiziram specifikacije mobilnih telefona, kad ono k... i razocaranje u fulu

Realno nema nista jeftinije od mi boxa a da valja.
Daljinski kupis koji ti se svidja i kada promenis boks imas opet daljinski koji ti se svidja jer je kompatibilan.

Daljinski je kao prateca oprema, takodje jako bitan. Mora da bude brz, od kvalitetnog materijala, da sadrzi puno funkcija, da je prilagodjen raznim uredjajima. Ovaj sto sam dobio uz X96 X4 pro, veruj mi, ne bih ga uzeo na ulici, pa da je za njega zalepljeno i 1000 dinara 😂😂😂

Pozdrav za sve forumovce! Mozda odg na moje pitanje vec postoji na drugim forumima ali ja to nisam uspeo da nadjem pa rekoh, ajd' da pitam 😊.
Dajte mi predlog, koji android tv box da kupim. Predlozite nesto sto bi zadovoljilo 85% prosecnih korisnika, cena, kvalitet, interfejs, kvalitet daljinskog aparata, odziv itd. Pitam sve ovo, kupio sam andrid box X96 X4 PRO 4/64 u radnji i toliko se razocarao u taj uredjaj, kvalitet, brzinu, odziv a posebno u daljinski da sam odlucio da ga vratim. Trenutno imam YETTEL net i tv koji mi uskoro isticu i android box, sa kojim sam, ajde da kazem, 80% zadovoljan. Hteo bih nesto malo jace, kvalitetnije i sa slicnim ili boljim daljinskim upravljacem i interfejsom.
POMAGAJTE 😊😊
Kupis preradjeni supernova box i imas aplk za tv besplatno
Ja koristim supernova box preradjen imam 2 - 3 aplikacije i gledam besplatno sve kanale

Daljinski je kao prateca oprema, takodje jako bitan. Mora da bude brz, od kvalitetnog materijala, da sadrzi puno funkcija, da je prilagodjen raznim uredjajima. Ovaj sto sam dobio uz X96 X4 pro, veruj mi, ne bih ga uzeo na ulici, pa da je za njega zalepljeno i 1000 dinara 😂😂😂
Naravno da je daljinski jako bitan deo kompleta, ali tesko da je on besplatan gift.

Vecina NN kineza ako nema (a uglavnom nema) airmouse u kompletu, bukvalno moras kupiti daljinski jer to sto dobijes uz njega je cisto da vidis da radi box, za sve drugo neupotrebljiv.

daljince koje dobijes uz google sertifikovane uredjaje imaju google dizajn i oni su kao takvi potpuno funkcionalni sa svojim tasterima u svim aplikacijama.
To sto neko hoce brojeve da bi brze menjao kanale zahteva advanced daljinski, bukvalno isti takav samo dodat numericki deo.

Jos napredniji level od tog bi bio da mu se doda i air mouse tako pokriva bukvalno 99% mogucih situacija

Ja koristim supernova box preradjen imam 2 - 3 aplikacije i gledam besplatno sve kanale

Kakav je po kvalitetu, brzini, kakav mu je daljinski? Gde da nadjem taj preradjeni supernova box?

Posetiš kanal kolege @Salac UE pa onda odlučiš šta da kupiš

Nit je Vontar krš nit je modovan supernova box za preporuku.
Jedna napomena,Sale snima recenzije samo sa fabričkim fw-om,imaj na umu da kada u ove sa Alija ubaciš slimbox je totalno druga priča...

Jedna napomena,Sale snima recenzije samo sa fabričkim fw-om,imaj na umu da kada u ove sa Alija ubaciš slimbox je totalno druga priča...
💪💪👏👏👏👏💪

Vontar - Skyshowtime ne radi a HBO Max nema zvuk. Radi Supernova Move i Netflix. Isto i na ovom drugom koji sam naveo.

Supernova Move je odlična opcija jer je free. Ne košta te ništa jer je dobijaš od Telekoma. Kad treba da vratiš, samo odeš na factory reset. Doduše, koristim samo Stremio preko nje.

Pozdrav ljudi, ćale ima sony tv i ne postoji supernova aplikacija na app store. Takodje na novom eon boxu koji je dobio ne moze da se skine aplikacija, izgleda su je blokirali. Koji smart box kupiti na kojem bi radila aplikacija. Koristio bi ga samo za suoernova aplikaciju tako da nam ne treba neka skuplja

Da ne otvaram novu temu. Ima li šta bolje u cenovnom rangu od mi box s 2gen? Služiće uglavnom za Netflix, HBO i YouTube. I samo out of box, nemam strpljenja za fw peripetije.

Nazad
Vrh Dno