Šta je novo?

Kućna multimedija Android tv 50" do 500e

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Stank018

Zapažen
Učlanjen(a)
08.02.2025
Poena
2
Moje postovanje.
Potrebna mi je mala pomoc oko odabira tv-a.
Ogranicen sam velicinom do 50” i cenom do nekih 500-tinak evra.. i mora biti Android OS (Google tv).
Ja sam pretrazivao i nasao nesto zanimljivo po mom skromnom misljenju

PANASONIC TN-50W70AEZ 4K Ultra HD Televizor cena: 58.000din​

TCL 50C805 QD-Mini LED 4K Televizor cena: 65.000din​

Sta mislite o ova dva primerka, prednisti, mane.. koji je bolji i vredi li ovaj novac?
Naravno, ako imate vi neki predlog za gore navedeni novac, slobodno pisite.
Planiram da uzmem u kesu, tako da ako znate neku alternativu u vidu “madjara” sa KP ili slicno gde bih mogao ustedeti neki dinar slobodno recite.. ove cene za gore navedene modele su iz radnji, Gigatron konkretno.
Unapred zahvalan. Pozdrav!! 🫡

TCL za klasu bolji.
Ne isplati se TCL uzimati preko madjara, generalno su cene priblizne a mozes da ostvaris duzu garanciju ako uzmes u domacoj radnji.

Obrati paznju ,ako ides u radnju /mislim na gigatron/,pise da su poslednji komadi ,sto verovatno znaci da su su bili izlozeni u radnjama.Naravno ne mora da znaci ali u dosta slucajeva je tako.

Samo bih ti rekao da se ne ograničavaš na Android televizore, često drugi imaju bolji sistem a ako ti baš treba android uvek možeš da uzmeš Chromecast, Mi Stick ili nešto treće.
Sta preporucujes?
Tcl c805 koji sam hteo uzeti, ostali su samo poslednji komadi, tj izlozbeni primerci. Tako da sam odustao od kupovine istog.
Samo bih ti rekao da se ne ograničavaš na Android televizore, često drugi imaju bolji sistem a ako ti baš treba android uvek možeš da uzmeš Chromecast, Mi Stick ili nešto treće.
Zakacio sam se za ove tcl modele, ne samo zbog androida.. ima tu mnogo boljih stvari koje ne mogu dobiti za taj novac kod drugog i to dosta skupljeg proizvodjaca. Qd-mini-led tehnologija, 144hz..

Poslednja izmena:
Sta preporucujes?
Tcl c805 koji sam hteo uzeti, ostali su samo poslednji komadi, tj izlozbeni primerci. Tako da sam odustao od kupovine istog.

Zakacio sam se za ove tcl modele, ne samo zbog androida.. ima tu mnogo boljih stvari koje ne mogu dobiti za taj novac kod drugog i to dosta skupljeg proizvodjaca. Qd-mini-led tehnologija, 144hz..
Nisam rekao da je TCL loš, naprotiv, samo kažem da postoje razne opcije da dobiješ android na bilo kom TV-u.

Ne bih mogao nijedan konkretno da ti preporučim, prestao sam da pratim modele od kako sam uzeo OLED.

TCL je generalno odličan proizvođač i možda i najbolji odnos cene i kvaliteta, ako ne uzimaš na rate, baci pogled na KP 😉

Vrh Dno