Skoro sam uzeo Asusa, čak sam i postavio temu ali niko se nije javio... Moj model je samo C i razlika je samo u sim kartici i svim šta ona donosi kao i u neki 4k dinara. Android 5.0.2 i nadam se da će doći do 5.1
Asusovi tableti imaju problem sa auto shutdown-om ako je uopšte auto. Znaju da se isključe ukoliko se ne koriste neko vreme, preko noći. Na njihovom forumu ima dosta tema sa tim problemom. Kontaktirao sam podršku pa ću odlučiti šta dalje...
Kamera je loša naročito prednja ali to se već vidi u samim specifikacijama. Zadnja se i može ponekad koristiti u idealnim uslovima. Meni to ne smeta jer sa tom veličinom tablet i nije zgodan za fotografisanje, a ako slučajno zatreba tu je. Sad na skajpu ... a i tu mi ne smeta, možda i dobro dođe da se sve ne vidi
Baterija je onako, osrednja. Može da izdrži popodnevno igranje, 4-5h. Kad nema igranja može da dobaci dva dana, novine, fb i malo sufra.
Za sada nismo naišli na igru koja je zaštucala. Probane su neke vožnje i igre tipa Candy Crush Saga. Za surfovanje je jako dobar, naročito zbog veličine. Lično ga najviše koristim za yt i stvarno nemam zamerki. Kod kupovine je bilo bitno da je lep, meni ne ali sam nadglasan. Ekran je dobar i sam odziv dodira. Probao sam i film preko otg flesa i radi, čak i mogu da vidim titl

Dolazi Asusovim launcher-om koji je meni skroz ok. Najbitnija stvar je da se ne greje il nismo uspeli ...
Da nema tog gašenja bio bi jako dobar, ovako gugl pa vidi šta ti je činiti.