Šta je novo?

Android stick na USB za auto

Mobtel063

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
320
Pozdrav

Imam SuperB 2019 i imam android auto kad spojim tel sa autom.

Ono sto ne mogu da uradim je da nateram andorid auto da mi pusti Iris aplikaciju niti youtube.
Pre sam imao to na s21 ultra sa fermata ali sad nece nikako vec par dana se s tim mucim

Da li ima neko iskustva i da li je radio opciju da se ubaci neki andoid stick u usb od auta i da se onda ima na multimediji kao smart tv?

Imam neki MI stick kuci ali je on za TV i on se kaci na HDMI pa ne znam da li ima neka opcija da je USB?

Ne gledam ja nego suvozac ,zato bi pobogu neko gledao youtube dok vozi?!
Dva puta smo ti rekli u drugoj temi da to ne može na AA(sa razlogom, inače bi imali idiote koji gledaju YouTube dok voze).
I ti otvoriš novu temu i postaviš isto pitanje :D
Nikakav problem,cim nadjem resenje zvacu te da ti pokazem da moze!
Ranije ( tipa pre 2 god)sam imao youtube ali sam menjao telefon i na novi nisam stavljao te aplikacije ...

Moglo je sa Fermatom to ranije, posto ja na svom Superb-u koji je 2016.godiste isto prakticno gledao mirroring. Pustim i gledam. Nisam posle A14 uspeo da nateram da radi.

Imaš Android boxove namenski pravljene za kola na Ali expresu. Rade po principu plug and play. Meni nedavno stiglo, za sada šljaka sve bez problema.

Imaš Android 13 i pristup play prodavnici, pa instaliraš šta ti treba.

ja na mom cheriju mogu da pustim video sa flesha, a youtube samo audio to jes youtube music

Vrh Dno