Šta je novo?

[Android] Srickie (domaca aplikacija, game)

Otvorena je tema "Android, koliko nas ima (u Srbiji)?", predlažem da prezentuješ i tamo svoje podatke.

:)
Lepo je sto si otvorio temu, medjutim, ako te zanima broj clanova bench-a koji imaju android, takve podatke treba skupljati u anketama.

Nego, da "Prezentujem svoje podatke"? o_O

PS pregledaj svoj thread jos jednom, ima me... ;)

Izgleda da se nismo razumeli.

U toj temi se, izmedju ostalog, iznose i podaci o broju preuzimanja srpskih aplikacija radi što tačnije procene koliko Android telefona ima u Srbiji. Mislim da ti imaš šta da kažeš oko toga. Takve podatke nisam uočio u ovoj temi.

Inače, anketa je otvorena od strane moderatora baš na osnovu diskusije u toj temi.

Poslednja izmena:
Srickie trenutno broji ~1500 download-a i nesto vise od 500 aktivnih instalacija.
Ja prilicno zadovoljan obzirom da je serbian-only :)

:) hvala
Koji joj je high-score?

Trenutno je najveci za koji ja znam oko 31k...

Zao mi je sto nisam bio u mogucnosti da odgovorim ranije i to dosta ranije ali evo sad...ona je igrala xxxxx puta :D mislim da joj je High bio blizu nekih 40 000,ali nemojte me drzati za rec jer ne mogu da proverim jer sam pre nedelju dana uradio factory reset i sad ne znam...

Pohvale za igricu, uvek sam voleo te sa geografijom.. za sad highscore 48 hiljada.

:D
Hvala...
Bravo za high-=score... ja i dalje 31k nisam presao :)

Jel se zna koliki je trenutno hscore,nadam se da se jos uvek igra?

Ima li sanse da se napise neka igra, kao sto je bio hrvatski sraz, za pc ?

^ Ista masina, isto radi odlicno, isto dao 5/5 :)
Pohvala za ideju i realizaciju!

Hehe, odlicna zanimacija, imas 5-icu :) Jel radis neki update za nju za vece rezolucije?

Šljaka na S3, ima problema samo pri izlasku iz aplikacije

Da... kako uopste izaci iz app?
I jedan predlog. Izbaci onaj popup posle svakog pitanja i uglavi score informacije pored mape. Podeli igru na runde po 8 pitanja i tek na kraju runde izbaciti popup sa informacijama.

Da... kako uopste izaci iz app?
I jedan predlog. Izbaci onaj popup posle svakog pitanja i uglavi score informacije pored mape. Podeli igru na runde po 8 pitanja i tek na kraju runde izbaciti popup sa informacijama.

Predlog za UI je na mestu, trenutni UI je jako los...
Bice uskoro neki update, koji ce pokriti probleme u UI, online highscore listu, nove kategorije (poznati ljudi, znamenitosti, industrija, jezera...)

Ako imate bilo kakav predlog, shoot :)

Sviđa mi se aplikacija.

Čini mi se da imaš dva mesta sa nazivom Slatina u igri, jedno je kod Čačka, a drugo kod Negotina.

Jedva čekam update... i zbog novih kategorija, nadam se i novih mesta... a i zbog online highscore liste. Kad će update, zna li se nešto približnije? :)

Ovo su moji rekordi. ,)
droidscreen-1.png

Prilozi

Poz,

Vreme nije problem, vremena nema. Ali bice valjda uskoro (sto znaci u narednih par meseci :( ) nove verzije.
HighScore Service je implementiran i funkcionalan. Sad sledi implementacija HS u samoj igri.
A onda i UI sminkanje.

Nove kategorije su najmanjji problem.
Medjutim, novih mesta tesko da ce biti... Gradova ima 24 i to je to. A kakav nam je natalitet, moze samo da bude manje mesta nego u prvoj verziji :)
Salu na stranu, i sva iole veca mesta su tu... Jedino sela da ubacujem, sto nema mnogo smisla. Daleko je bolje dodati nove kategorije.

Btw, dobri ti rezultati...

Hvala. :) Odigrao sam oko 100 puta, pa sam donekle doktorirao. Veoma je teško da poslednji nivo sa najmanjim mestima ponovim nekoliko puta, skoro bez prava na grešku. I dalje neka sela promašim. Zanimljivo je to što ne znam neka mesta dole po Srbiji, što je nekome komšiluk, ali zato oni verovatno ne znaju gde su Sefkerin i Alibunar (po 2-3 hiljade stanovnika).
Znam da imamo 24 grada u Srbiji, ali možda od ovih manjih mesta neka nedostaju, dosta si i ubacio, ali hoću da kažem ima manjih, a nekih većih nema. Recimo postoje u igri mesta Aleksinac (16685) i Aleksinački rudnik (1298 stanovnika). Taj rudnik izbaciti. Ove Slatine isto imaju manje od 1000 stanovnika, 600-700. Merošina isto. Po tome skoro svako naselje u mom okrugu (i ne samo tom) zaslužuje da bude u igri, a nema ga. Kačarevo (7624), Banatsko Novo Selo (7345), Dolovo (6835), Omoljica (6518), Jabuka (6312), Bavanište (6106)...

Pa toliko imaju i Koviljača, Arilje, Beočin, Dimitrovgrad, Lapovo, Majdanpek, Raška, Svrljig, Sevojno, Ub...

A (mnogo) manje od njih imaju Babušnica, Bač, Belanovica (199 stanovnika), Beli Potok, Blace, Boljevac, Bosilegrad, Brza Palanka (855), Brus, Grdelica, Guča, Donji Milanovac, Irig, Kosjerić, Krupanj, Kučevo, Lajkovac, Lučani, Mačvanska Mitrovica, Medveđa, Mionica, Ovča, Ostružnica (užas), Rača, Resavica (dovoljno što postoji za pećinu), Ribnica, Ljubić, Sopot, Gornja i Donja Toponica, Gornja i Donja Trnava, Boljare (983), Mramor (725), Žitkovac, Makovište, Džep (194), Gornje Babine (262), Gornje Ljubinje, Hrtkovci, Buđanovci, Čortanovci, Kukujevci, Kuzmin, Čenej, Čerević, Gornji Katun, Cerova, Batuse (selo za koje se ne zna koliko ima stanovnika), Veliko i Malo Orašje, Donja i Gornja Stražava, Žabari, Ratari, Jasenovo, Desimirovac, Doljevac, Krušar, Kruševo (20 stanovnika) Ranilug, Zlatokop, Jarak, Jelav, Jazak, Beli Potok (postoje 3 takva, od 200, 300 i 600 stanovnika), Bela Voda, Štulac, Čestereg, Bašaid, Vojvodinci (417) Golubinje, Ribarice (407), ne sećam se još nekih manjih koja postoje u igri. Ta Ajvalija nam nije potrebna, samo Šiptari su tamo sada valjda.

Ajde nemam ništa protiv banja (Sijarinska, Kuršumlijska, Mataruška), baš i treba da se zna to, kao i neka mesta u podnožju klisura (Grdelica), kao i mesta koja su specifična jer su da tako kažem zabačena, na specifičnom položaju, blizu neke druge zemlje (Bosilegrad), mada ne mora baš Rastina (566 stanovnika), lepo je znati gde je Guča, ma što se mene tiče sve je OK i lepo je znati ili naučiti, ali samo kažem, ako želiš i ako misliš da treba... možda bi bilo dobro izbaciti neka jako mala mesta, a umesto toga staviti neka od njih veća, poznatija, mada je relativno šta je poznato. Poznatiji je možda mali Stalać jer se tu spajaju Morave, od nekog mesta iz mog komšiluka. :) Ali dokazao sam, bar mislim, po broju stanovnika, po nazivima, ni po čemu neka nisu poznatija od nekih koja nedostaju. Ako bi ubacili nešto novo osvežili bi i igru. Nemam ništa protiv i da ostane ovako...
Žao mi je što će se dugo čekati (dugo u odnosu na to što sam očekivao), ali znam kako je kad je kad neko ima i mnoge druge obaveze. Nema veze, kad tad, biće. :)

I molim te shvati sve ovo kao predlog, dobronamerna kritika, ništa negativno. Jasno ti je i po rezultatima valjda da mi se sviđa ova igra.

Poslednja izmena:
Gledajuci sadrzaj postavio kao i koliko si vremena ulozio samo da napises post, ne mogu da shvatim nikako drugacije nego kao dobronamernu&argumentovanu kritiku.
Hvala.

Gledajuci sadrzaj postavio kao i koliko si vremena ulozio samo da napises post, ne mogu da shvatim nikako drugacije nego kao dobronamernu&argumentovanu kritiku.
Hvala.

Skinuo sam igru, imam uredjaj hd rezolucije i android 4.2 pa mislim da je definitivno potreban update. UI bi mogu da bude makar u stilu ICS-a (valjda razumes na sta mislim) i da bude za vece rezolucije. I jos nesto, mapa mi je nesto cudna. :) Inace sam gameplay mi se svidja.

@MostWanted: naravno da znam na sta mislis :) mada, UI ne bi trebao da vuce na sam OS, nego da bude "svoj"

U medjuvremenu je release-ovana nova verzija za FirefoxOS, koja ima podosta novih kategorija, ima online leaderboard servis (high-score listu), delimicno novi UI...
Sada ce biti trivijalno izbaciti i novu verziju za Android... kad ono medjutim, ćera ispustila svoj Nexus7 i prso digitizer, pa uz nemanje vremena sad nemam ni na cemu da testiram :)

Stici ce valjda uskoro novi Nexus7 ili makar digitizer :)

Sta da ti kazem sem: probaj Srickie za WinPhone :)

Nema se vremena za update Android verzije :(

Meni ne radi za firefox, pise "This app is unavailable for your platform." A inace za android sam primetio da ima nekih gresaka. Npr Trgoviste se nalazi skroz na jugu, a ti si stavio negde gore

Nazad
Vrh Dno