Hvala.

Odigrao sam oko 100 puta, pa sam donekle doktorirao. Veoma je teško da poslednji nivo sa najmanjim mestima ponovim nekoliko puta, skoro bez prava na grešku. I dalje neka sela promašim. Zanimljivo je to što ne znam neka mesta dole po Srbiji, što je nekome komšiluk, ali zato oni verovatno ne znaju gde su Sefkerin i Alibunar (po 2-3 hiljade stanovnika).
Znam da imamo 24 grada u Srbiji, ali možda od ovih manjih mesta neka nedostaju, dosta si i ubacio, ali hoću da kažem ima manjih, a nekih većih nema. Recimo postoje u igri mesta Aleksinac (16685) i Aleksinački rudnik (1298 stanovnika). Taj rudnik izbaciti. Ove Slatine isto imaju manje od 1000 stanovnika, 600-700. Merošina isto. Po tome skoro svako naselje u mom okrugu (i ne samo tom) zaslužuje da bude u igri, a nema ga. Kačarevo (7624), Banatsko Novo Selo (7345), Dolovo (6835), Omoljica (6518), Jabuka (6312), Bavanište (6106)...
Pa toliko imaju i Koviljača, Arilje, Beočin, Dimitrovgrad, Lapovo, Majdanpek, Raška, Svrljig, Sevojno, Ub...
A (mnogo) manje od njih imaju Babušnica, Bač, Belanovica (199 stanovnika), Beli Potok, Blace, Boljevac, Bosilegrad, Brza Palanka (855), Brus, Grdelica, Guča, Donji Milanovac, Irig, Kosjerić, Krupanj, Kučevo, Lajkovac, Lučani, Mačvanska Mitrovica, Medveđa, Mionica, Ovča, Ostružnica (užas), Rača, Resavica (dovoljno što postoji za pećinu), Ribnica, Ljubić, Sopot, Gornja i Donja Toponica, Gornja i Donja Trnava, Boljare (983), Mramor (725), Žitkovac, Makovište, Džep (194), Gornje Babine (262), Gornje Ljubinje, Hrtkovci, Buđanovci, Čortanovci, Kukujevci, Kuzmin, Čenej, Čerević, Gornji Katun, Cerova, Batuse (selo za koje se ne zna koliko ima stanovnika), Veliko i Malo Orašje, Donja i Gornja Stražava, Žabari, Ratari, Jasenovo, Desimirovac, Doljevac, Krušar, Kruševo (
20 stanovnika) Ranilug, Zlatokop, Jarak, Jelav, Jazak, Beli Potok (postoje 3 takva, od 200, 300 i 600 stanovnika), Bela Voda, Štulac, Čestereg, Bašaid, Vojvodinci (417) Golubinje, Ribarice (407), ne sećam se još nekih manjih koja postoje u igri. Ta Ajvalija nam nije potrebna, samo Šiptari su tamo sada valjda.
Ajde nemam ništa protiv banja (Sijarinska, Kuršumlijska, Mataruška), baš i treba da se zna to, kao i neka mesta u podnožju klisura (Grdelica), kao i mesta koja su specifična jer su da tako kažem zabačena, na specifičnom položaju, blizu neke druge zemlje (Bosilegrad), mada ne mora baš Rastina (566 stanovnika), lepo je znati gde je Guča, ma što se mene tiče sve je OK i lepo je znati ili naučiti, ali samo kažem, ako želiš i ako misliš da treba... možda bi bilo dobro izbaciti neka jako mala mesta, a umesto toga staviti neka od njih veća, poznatija, mada je relativno šta je poznato. Poznatiji je možda mali Stalać jer se tu spajaju Morave, od nekog mesta iz mog komšiluka.

Ali dokazao sam, bar mislim, po broju stanovnika, po nazivima, ni po čemu neka nisu poznatija od nekih koja nedostaju. Ako bi ubacili nešto novo osvežili bi i igru. Nemam ništa protiv i da ostane ovako...
Žao mi je što će se dugo čekati (dugo u odnosu na to što sam očekivao), ali znam kako je kad je kad neko ima i mnoge druge obaveze. Nema veze, kad tad, biće.
I molim te shvati sve ovo kao predlog, dobronamerna kritika, ništa negativno. Jasno ti je i po rezultatima valjda da mi se sviđa ova igra.