Šta je novo?

android se zakljucao sam

nesic1

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2008
Poena
570
danas da pogledam telefon kad ono zakljucan ekran, prvi put u zivotu vidim to niti sam ga cackao nesto niti podesavao, da li neko zna kako da zaobidjem ovo jer se zakljucao sam od sebe,, imam samo da unesem kod koji ne znam jer ga nisam ni postavljao i kada me zove neko mogu da se javim, ne mogu da zovem pise emergency calls only,
zna li neko resenje ako ga ima a da ne moram da odradim factory reset, izgubicu kontakte

hvala

nisam, nikakvo zakljucavanje ili nesto slicno nije bilo aktivirano, huawei y300 je u pitanju

Kako da izgubis kontakte,valjda si ih povezao sa gmail-om?

nisam sacuvao kontakte, tj nisam hteo ***

Poslednja izmena:
Ajd ovako
Na spoljašnju karticu pomoću čitača kartica ili drugog telefona stavi ovaj zip
Ugasi telefon, stavi kod sebe karicu i uđi u CWM ili TWRP šta već imaš i instaliraj zip
Upali telefon
Verovatno će se pojaviti ponovo ali ukucaj bilo šta

Prilozi

• Pattern_Password_disable.zip
    564.7 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Da li si ga kupio kao novog ili polovnog? Ako je polovan a kraden, moze biti da ga je bivsi vlasnik daljinski zakljucao

aj sad cu da probam,

EDIT:
uzet je polovan od decka koji ga je uzeo u mts-u, imam sve papire, a i uzet je pre vise od godinu dana

Poslednja izmena:
Ajd ovako
Na spoljašnju karticu pomoću čitača kartica ili drugog telefona stavi ovaj zip
Ugasi telefon, stavi kod sebe karicu i uđi u CWM ili TWRP šta već imaš i instaliraj zip
Upali telefon
Verovatno će se pojaviti ponovo ali ukucaj bilo šta

twrp ili cwm je onaj meni kad udjem drzuci PowerButton+VolumeUp?

kada idem da instaliram update sa sdkartice pise instalation aborted

twrp ili cwm je onaj meni kad udjem drzuci PowerButton+VolumeUp?

kada idem da instaliram update sa sdkartice pise instalation aborted

Ako ti pominješ update to je onaj osnovni CWM, probaj da preimenuješ zip u "update.zip"
Koliko vidim ima i drugi način za instaliranje ali je komplikovaniji
Pogledaj ovde

nesto mi nece iz windowsa, sad cu da probam da instaliram virtual drive pa preko ubuntu

edit: odradicu reset, slab mi je net tako da nema nista, goglao sam isto i samo ovo preko linuxa nadjoh, a tu nisam bas nesto jak

hvala svima na pomoci, mislio sam da ima neki laksi nacin

Poslednja izmena:
Vrh Dno