Šta je novo?

Android preporuke

blue

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poruke
2,882
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
HP 250 G7
Tablet
Realme Pad
Mobilni telefon
Huawei P30 Pro 6/128
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pošto sam fan pucačina - Dead Trigger 1&2 a od novih Call Of Duty Mobile.
Logičke Farm Heroes Saga (uvek instalirana) i Monument Valley 2.
Od igara za ubijanje vremena - The Vikings (uvek instalirana).
 
Preporuka za Genshin impact igru, free je ima i story mode, side questove i open world je rpg igra. Ima podesavanje da radi u 60fps, identicna je Zeldi isto ko i grafika. Sve preporuke za igru ja je igram na ios sigurno da ima android verzija, pogledajte necete se pokajati.
 
Dragon Ball Legends, jako zanimljiva, igram skoro 2 god. Naravno da postoje p2w elementi, ali tako je kod vecine F2P igara. Ako ste jos fan serijala, necete se pokajati
 
Ima li neka igra slična Fallout 2 za preporuku?
 
Preporuka za Genshin impact igru, free je ima i story mode, side questove i open world je rpg igra. Ima podesavanje da radi u 60fps, identicna je Zeldi isto ko i grafika. Sve preporuke za igru ja je igram na ios sigurno da ima android verzija, pogledajte necete se pokajati.
Na cemu igras genshin? Ja imam galaxy note 10 lite i cini mi se da je grafika bas na low
 
Coin Master
SongPop
:):):)
 
Na cemu igras genshin? Ja imam galaxy note 10 lite i cini mi se da je grafika bas na low
Igram na iphone 11 i stvarno nikad lepsu grafiku i fluidniju igru nisam video, jos kad sam prebacio sve na ultra i 60fps, nema razlike ko da je na nintendu switch zelda, a ovo mi trenutno gotivnije od zelde
 
Ja nisam uspeo uopste da nadjem podesavanja grafike. Ali mozda je drugacije na androidu
 
Mora da ima evo slika kako izgleda kod mene to sve a eto ga i setings, iz igre udjes kod mape u gornji levi ugao, otvori ti se onaj deo gde si achivments i imas ikonu onu za setings i tu je sve, a igra je prelepa nema mi razlike kod switcha


 
Ja nemam opciju, bukvalno ne mogu da vidim
 

Prilozi

  • Screenshot_20210211-125422_Genshin Impact.jpg
    Screenshot_20210211-125422_Genshin Impact.jpg
    185.8 KB · Pregleda: 80
Probaj izbrisi pa opet skini sa ovim apdejtovima svim, posto vidim da si na pocetku tek, odmah gore kod mape moras da imas tu ikonicu to je za tog Paimona, ili ce tek da ti se otvori, to ti je vise tutorial ako si level 1
 
Mora da ima evo slika kako izgleda kod mene to sve a eto ga i setings, iz igre udjes kod mape u gornji levi ugao, otvori ti se onaj deo gde si achivments i imas ikonu onu za setings i tu je sve, a igra je prelepa nema mi razlike kod switcha


Fino izgleda, daleko bolje nego na mom ubogom Honor 8X i milion puta bolje radi ali ova igra je praznik za oci u 4K tako da je moja preporuka da se igra na velikom ekranu uz gamepad preko pc ili ps5, ko sta ima. U svakom slucaju je velika stvar sto mozes nastaviti u pokretu funkcionalno istu igru i na mobillnom. Iskustvo igranja na gamepadu je odlicno a probao sam sve tri kontrolne seme.

PS. Rolaj 20 zelja za pocetnike, mozda dobijes Diluca ko ja, sa njim je mnogo lakse.
 
Ne znam kako to da rolam ja imam neke likove tu?
Zamisli kad ni ps5 ne igram zadnje vreme nego ovo bas mi ekstra igra, a u pravu si nekad je pustim na tv mirror link pa opet deluje dobro. Slucajno sam nasao i odusevio dokle je stigao mobile gaming.
 
Igra je gacha, zato je i kritikuju. Da su obične mikrotransakcije niko se ne bi bunio tj. da je P2W. Ovako kako je, igra je jednako nepoštena ili poštena prema F2P i B2P igračima. Kockanje ide preko tih želja (wishes) koje možeš nabaviti na više načina. Kroz evente, grindom, kroz priču tj. kvestove i naravno, za pare. Najbolji likovi i oružja su wish only i jako je mala šansa da ih dobiješ ali zato postoji pity sistem pa svakih 90 želja nešto sigurno dobijaš ma koliko loše sreće bio. Tu je i battle pass koji košta 10 dolara i traje 40 dana, to je zamena za subscription iz mmmorpg igara i opciono je. Ovde BP nije nešto ali dobije se nešto malo želja povoljnije nego kroz direktnu kupovinu i neko kul epic oružje. BP inače duplira nagrade iz daily, weekly I monthly questova koje grindaš.

20 želja garantuju 4 star likove jednom u deset želja znači minimum dobijaš dva 4 star lika maltene free. Ja sam dobio dva 4 star i jednog 5 star tj. Diluca koji jedan od najboljih melee dps likova. Za 5 star je šansa ispod 1%. Iz redovnih želja sam dobio još tri 4 star i još jednu 5 star tj. Monu. Ukupno 50-60 želja potrošio do sada a dinara nisam dao. Sada u liuye ide onaj tower defense event quest gde igraš tower defense mini arene i osvajaš neke bodove s kojima kasnije možeš kupiti neke 4 star likove. Ali moraš pokrenuti event quest Xiao lantern celebration sto mu dodje proslava kineske Nove godine u okviru same igre.

Igra se može završiti sa osnovnim setom likova koje dobiješ kroz igru. Može se i igrati end game sa tim likovima. Ne postoji paywall u tom smislu. Nego eto, tu je ta kolekcionarska komponenta gde da bi skupio sve likove moraš da grindaš ili platiš i u oba slučaja prizivaš fortunu da te pogleda kada rolas želje.

Igru hejtuju zbog toga jer ne omogućava jasnu prednost onima koji plaćaju na šta su Ameri navikli. Drugi razlog je što je dev iz Kine, da je iz Japana bila bi proglašena za igru godine. Treći je što je Genshin prva kopija Breath of the Wild koja se pritom usudila da bude čak i interesantijeg gejmplejabod Zelde i ima jednako visoke produkcione vrednosti. Još je izašla za sve platforme pre nego za Switch a Nintendo fanovi su u konfliktu jer hejtuju kinesku kopiju koja im se veoma igra. Sve u svemu igra je AAA unapređena kopija Zelde BotW koja je potpuno free i dostupna svima i svuda.

Kul je mobile varijanta ali za big screen igraj na PS5 jer je rendering udaljenih predmeta mnogo bolji, na mobile je uvek mutnjikavo a na daljinu su 2d sprajtovi dok na pc/PS5 su 3d modeli i teksture su mnogo detaljnije.
 
Poslednja izmena:
Jel se desava nekome jos na genshin impact-u da ne moze da se uloguje? Meni od jutros ne moze da udje na server evrope, stane na loading screenu i to je to
 
Jel se desava nekome jos na genshin impact-u da ne moze da se uloguje? Meni od jutros ne moze da udje na server evrope, stane na loading screenu i to je to
Meni je danas radilo sve ok, proveri nadogradnja neka da nema, ili izvrsi proveru jel sve apdejtovano kad udjes u igru pa desni ugao onaj kljucic on proveri sam jel ti sve ok.
 
Radio sam to, ali ceo dan nece da udje na server. Provericu narednih dana
 
Igrao sam uveče, radilo sve ok.
 
Isto nešto u fazonu Jagged Alliance 2. Ako postoji.
 
Predjoh Genshin, na kraju kupio battle pass jer sam uzivao igrajuci a ne jer mi treba. Ceka se nastavak price, Inazuma sigurno a nadam se jos jedan grad. Valjda ce to biti do leta.

Ko igra radi price igra je 100% free, no strings attached. Gacha je tu zbog nekog kao end game contenta, abyss arene gde treba imati nabudzene likove. Uz vreme i grind moze i za dzabe da se predje, gacha to ubrzava uz sulude cene (na stotin eura treba uloziti). Ja sam iskoristio nekih 120-150 zelja do sada, sve free kroz igranje steceno. U prodavnici to kosta 200-250 dolara. Na primer u Call of Duty mobile i slicnim igrama free grind je sulud a cene skinova jos vece. Kroz igranje dobijas mozda 20-30 dolara vrednosti.

Imam Diluca, Monu i Keqing od gacha 5* likova i osam gacha 4* likova.

Liuye prica je malo dosadna i ima mnogo fetch kvestova ali Liuye je Kina tako da... Inazuma je Japan, videcemo kako ce Kinezi prikazati Japance. Posle sedi Sumeru (middle east), pa Fontaine (Francuska, Benelux) itd. Sneznaya tj. Rusija ide na kraju a tu su i Celestia (Haven) i neki kao Had, ne mogu da upamtim ime. Kaeya je odatle i alhemicar Albedo i misteriozni Dainsleif kojeg sretnes na kraju.. Celestia se vidi na nebu iznad najvisih tacaka, iznad stormterror laira, iznad karst planina. Ne moze se popeti gore, svuda drugo sto vidis i sto nije u crvenoj zoni je moguce obici. Luksuzni brod u Liuye, gusarski brod od Beidou istocno od Liuye. Treba stamine doduse. Mnogi kvestovi su zagonetke, aktiviraju se resavanjem zagonetke, inace su potpuno skriveni i npc ih ne nude.

Najveca mana igre je sto je loli harem, pedobear friendly. Pola zenskih likova su loli, na primer Mona izgleda kao mala zenica i nosi mrezaste carape. Klee nosi kratku suknju a ima tipa osam godina. Keqing je sitna i podseca na macku. Barbara je ko neki mix opatice i idola. Qiqi je kineski zombi loli. Diona je tezak loli. Neki su nedefinisanog izgleda, sto bi rekli gender fluid. Lice i na decake i na devojcice. Jedino su odrasli Jean, Albedo, Zhongli, Childe, Diluc, Kaeya, Beidou. Tako da birajte likove prema afinitetima ako necete loli harem za party.
 
Ima li sta zanimljivo da se igra i ubija dosada?😀
 
Crash novi..
 
Vec skoro puna 3 meseca, svaki svakcijati dan, igram FarmRPG i to je prvi put u zivotu da sam se zaludeo mobilnom igrom, a mator konj.

1645645004579.png 1645645080611.png 1645645167597.png


Igra nema reklame, pokrece se instant i u pitanju je "tekstualna verzija" Stardew Valley tipa igara. Takodje kao i u slucaju Stardew Valley jedan developer razvija igru uz nikad bolji i zabavniji community u jednoj igri koji sam do sad video. Farm vajb, ali u sustini chill mmo.

Farming, crafting, fishing i exploration, 4 skilla se razvijaju kroz razne kvestove, trejding ajtema sa ljudima u chatu, special eventi (halloween, christmas, valentines itd) i milion malih updatea koje ovaj lik skoro na dnevnom nivou izbacuje. Igra je dostupna i kao desktop verzija kroz browser
p.s. obavezno ukljuciti dark mode, u suprotnom se oslepi :)

p.p.s nick mi je ikoalosaurus, u end-gameu sam uveliko, sve lvl 99, od nedavno rade referrali, mozete se i preko mog koda registrovati i dobiti ponesto kul - 04C40
Posaljite poruku u igri ako se pridruzite, imam tonu itema da posaljem besplatno da pomognem u startu :)
 
Poslednja izmena:
Ima li neka igra Multiplayer..kao što je npr. ARK Survival Elvolved ?
Nije obavezno da su prisutni Dinosauri, već neki takav sl. koncept ?
 
Nazad
Vrh Dno