Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Kako to? Ja imam samo 99 nivoa.

Sorry pomešao sam onda sa nekom drugom igricom gde je pisao update 250 nivoa. Mada mozda ima paid ova? A tačno sam ubedjen da sam video više nivoa...

Ne mogu sad da proverim 2G mi se muči, 3G ne smem ni sa upalim :D

Idi bre, taman sam se ponadao. :-D Nema vise nivoa sad sam proverio, mozda bude tokom nekog apdejta, videcemo.

^ Da, Limbo je odličan.

Skinuo, posle svega mogu jedino da kazem " komso izvini za 500mb utrosenog protoka tvog interneta". Ali ozbiljno, upravljanje je smehotresno ( znam da je NFS ali opet) i nikako mi se ne svidja ovaj freemium fazon. Igra besplatna ali zato trazi ozbiljan kes da bi normalno igrao.

Nego jel moze preporuka neke offroad voznje na androidu? Recimo nesto poput UAZ 4X4 Offroad.

uploadfromtaptalk1424821840203.png
Dajte nesto drugo :D.

Trazio sam nesto poput kres trka i odlucio da probam beach buggy racing koji sam izbegavao jer sam mislio da ubijaju sa reklamama i da mora da se placa ali igra je ekstra. Grafika super, nije mnogo tesko, lako se napreduje, preporuka.

Smo sto je na symbianu bila meni mnogo zanimljivija

Zapravo i ja imam ad away i ne radi ni na telefonu ni na tabletu. Mislim da je problem kombinacija lollipop i neki blokiran servis za reklame, koji su naknadno ubacili, jer je verzija 1 radila odlično.

Postoji li neka aplikacija koja blokira reklame a da ne mora da se rootuje tel ?

Ne postoji.

Klinci se navukli na Crossy Road.

Da se pozalim da sam se bas navukao na skyforce :D Dosta mi je zanimljivija od airattack hd.
To je pravila ista kompanija koja je ranije imala i k-rally na simbianu. Bas sam dosta igrao njihove igrice, krekovane, pa reko da kupim double stars za dolar i po, ali nije mi nista ostalo na kartici.
Smara malo cekanje po pola sata za jednu partiju sem ako ne platis zvezdicama. Naparvili ga da bude zarazno mamu im :D

Ima li neko neki predlog za igru u kojoj mogu u realnom vremenu da se takmičim protiv druga, devojke...?

Nba jam nece da mi startuje na loliju iako sam ga kupio :( tako je vec mesec,dva stanje sa tom igrom

meni radi sve normalno.
nexus 5, stock rom, samo root. 5.0.1

Nazad
Vrh Dno