Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Sa AdAway radi bez problema.
Inace, preporuka za igru Joining Hands, opustena mozgalica, no stress. Bila je za DZ na Amazonu pre 7 dana.

Zapravo i ja imam ad away i ne radi ni na telefonu ni na tabletu. Mislim da je problem kombinacija lollipop i neki blokiran servis za reklame, koji su naknadno ubacili, jer je verzija 1 radila odlično.

Jeste to, bravo. Na lp mora da se vrati default hosts fajl.

Od mene su dobili jednu zvezdicu, pa neka se češu. Čuj AdAway i LP ne odgovara im. ***

ja sam probao fpse i radi super. trebalo bi da možeš i joy da povežeš, tako je mnogo bolje

Ja sam probao psp emulator, probao sam nfs i izgledao je katastrofa, ni upravljanje nije bilo mnogo bolje.

Igrao sam ps1, n64 i nds igrice, i to na matorom telefonu. Lepo su radili, tj kako koja igra, ali te koje su me zanimale su lepo radile.
Pokemoni sa nds su najgora zaraza... Imao sam desetine sati odigrano...

Auu odlican Ultraflow.

Hvala, nisam do sada naisao na Nostalgia NES emulator, a izgleda da je i najbolji. Skinuo sam celu kolekciju commodore 64 i NES igrica, to sam najvise i igrao kao klinac. C64 igrice su realno prevazidjene za zabavu, vise zbog nostalgije dok nes vec ima neke zarazne, bolje od vecine sa google play-a.

Da li postoji neka slicna igra cadillac vs dinosaurs ili streets of rage na ps ?

Mrzi me da ganjam romove za emulatore :)

Da li može neka preporuka za neku dobru igricu? Nije bitan žanr, samo da se ubije vreme prolazi nekad.
Ja igram Clash of Clans koja me je smorila, ponekad Ninja Fruits i to je to.
Igrao sam pre Hill Climb, koji ću opet da počnem.

ako igras clash of clans mozes da pocens i castle clash. pocetak je isti samo sto castle clash ima znatno znatno vise sadrzaja. mada ce ti i ona biti dosadna brzo jer ispada ad samo kreces novo selo ispocetka jer su slicne igre.

osim toga, najbolje da precesljas temu. prvo sto mi pada na pamet
lyne
duet
dark guardians
2048/threes/fives... sve slicne
cogs
edge
temple run
dont tap the black
dots.

od svih navedenih, mislim da je lyne najbolja za ubijanje vremena u prevozu i cekaonicama jer je opustena i prijatna, a ne ponavlja se.

Još uvek? Ja iz trećeg - četvrtog pokušaja lagano [emoji14]

uploadfromtaptalk1424455953968.png

Ovaj ? Izgleda da mi tach rikava,ne mogu uopste brzo da zaletim kruzic.

Evo ja skinuo samo da vidim kakva je i presao sam taj 23. Brze ces zaleteti kruzic ako polako prevuces prstom ;)

Neka dobra zamena za Sokoban Garden 3D? Ne prijaju mi vise varijante sa retro grafikom.

^ Bas to, ja ga presao za nekih pola sata. Ali odlicna je igra.

Nazad
Vrh Dno