Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Kolko skontas imaš 3dnevni trial. Posle toga moras kupiti kontrole - 7 dolara je svaka. Naravno igre moras imati originale da bi prekopirao fajlove. Baš skupljam naslove nemam sve na gog-u a steam verzije izgleda da ne rade. Planiram odvojiti jedan dan kad skupim pa da probam 10tak starih naslova - Fallout-ove, bg, planescape, eroji, Warcraft 2, strongholda se ne bih setio vidiš. ☺

Joj probaj stronghold pls pa mi javi ! Zato sto je to apsolutno omiljena strategija mene i mog brata. Stvarno je neprevazidjena, al' bi se buraz obradovao da moze na fon. A reci mi jesi li mozda upucen u Stronghold Crusader 2 ? Znaci da nije ono sra*e od stronghold sa zmajevima i ta cuda, nego kao original crusader samo da je novi...

Pa koja je fora ako treba original a steam verzije ne rade ? -.-

Poslednja izmena:
Fizičke kopije - znas ono što je zauzimalo prostor i skupljalo prašinu?
Nemam nazalost stronghold ali cu probati nabaviti od ortaka. Za vikend probam možda i ranije - ništa ne obecavam tokom radne nedelje.

Poslednja izmena:
A bezveze, i steam je legalna kopija igrice. Bezveze stvarno...

Poslednja izmena:
Au druže, pa osim ako igrica nije jedan običan cd ode 10gb mem :D

Hehe pa niste valjda očekivali da sad držite zilion igara na fonu/tabletu?:-D
Avaj ne podržava intel procesore izgleda tako da Niš od igranja na tabletu.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=559243&st=240#entry30773633 podržane i nepovezane pa ko zna ruski nek čita. Mislim da cu polako iščitati temu pre pokretanja na g2 LG.
Btw kolko vidim pokretali su ljudi Stronghold. :cool:

Poslednja izmena:
Pre sam na symbianu igrao nesto ja msm. da se zove Age of Empires, da li ima za android ? Ja nisam nista nasao na US PS.

Možda misliš na Ancient Empires? Nema na PS, nažalost.

Dajte predlog za neku dobru verziju sokobana.

Probao exagear strategies. Heroji pucaju posle nekog vremena, civ nema šanse da nateram da radi. Jedino sam uspeo Stronghold Crusader HD GoG da pokrenem. Na kontrole se treba navici i mozda je skrol prebrz ali strongholdica radi.

Poslednja izmena:
Probao exagear strategies. Heroji pucaju posle nekog vremena, civ nema šanse da nateram da radi. Jedino sam uspeo Stronghold Crusader HD GoG da pokrenem. Na kontrole se treba navici i mozda je skrol prebrz ali strongholdica radi.
A jel mogu ja nekako ako nemam original da ga osposobim da radi?
Jel može da se nađe ova app sa lekićem da ne moram da je kupujem? :D
Prikačim miša i cepam stronghold :D

A jel mogu ja nekako ako nemam original da ga osposobim da radi?
Jel može da se nađe ova app sa lekićem da ne moram da je kupujem? :D
Prikačim miša i cepam stronghold :D

a zasto je toliko bitno da bude na telefonu?
uvek mozes da igras na kompu ako ti je toliko bitno. ok za putovanje ako zelis da se razonodis uz nesto, ali toliko si zapeo kao da nigde vise ne mozes ad igras.

a zasto je toliko bitno da bude na telefonu?
uvek mozes da igras na kompu ako ti je toliko bitno. ok za putovanje ako zelis da se razonodis uz nesto, ali toliko si zapeo kao da nigde vise ne mozes ad igras.

Paa jednostavno je super fora.

not worth the trouble

Ко хоће хероје 3 нека инсталира VCMI, инсталира гог верзију на комп и затим то прекопира у фолдер апликације. Све шљака на нексусу 7 2013 сем рандом мапа.

E to je već vest! Će bude nadam se bg ee na promociji!
Probao exagear strategies na LG g2 stock based kk rom. Rezultati su različiti čak na istim telefonima. Ne očekujte da baš sve radi perfektno ko na svakom emulatoru.
Za narodne verzije neznam. Šteta neće steam zbog njihovog drma. Znaci GoG ili neka druga drm free varijanta.

Poslednja izmena:
Ja tek sad poceo da igram epilogue na onoj Duet igrici... Auuuu kojaperverzija znaci haos :d

Retko kad pratim temu ali dajte neke must have igre. :)
Neke RPG a moze i nesto onako da me oduva sto se grafike tice da isprobam na G3. :)

Odeš u google Play i skineš šta ti se svidja :) ja ti preporučuje duet i flappy bird :) može i ovi swing copters :d

Nazad
Vrh Dno