Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ovaj Top Eleven je katastrofa što se tiče same ispravnosti igre, od sto puta jednom mi uspije ući u igru, a stalno je u pitanju problem sa povezivanjem na server, a to je naravno do aplikacije i nisam jedini koji ima taj problem. Igra li neko ovo i ima li problema sa tim?

7e5u2y3u.jpg

Ovaj Top Eleven je katastrofa što se tiče same ispravnosti igre, od sto puta jednom mi uspije ući u igru, a stalno je u pitanju problem sa povezivanjem na server, a to je naravno do aplikacije i nisam jedini koji ima taj problem. Igra li neko ovo i ima li problema sa tim?

7e5u2y3u.jpg
Ja igram vec 3-4 godine, 39. level. Obicno se desi ovaj problem kada je slab internet, sa jakim internetom vrlo retko...

Ja igram vec 3-4 godine, 39. level. Obicno se desi ovaj problem kada je slab internet, sa jakim internetom vrlo retko...
Ne znam stvarno sad sam u Austriji i imam jako brz net A1 telekoma, ali imam problema sa tim, dok sa bosanskim 8/1 mnogo sporijim nemam nikakav problem tj. bar do prije mjesec dana nisam imao, a od tad je bilo par update-a.

Taman sam hteo da se zalim kako nema dobrih zaraznih igrica i nadjem bloons 5 td. Au kakva zaraza, a jos volim igrice u tower defense fazonu. Ne znam kako da se iskontrolisem :D

Od mene preporuka za injustice gods among us besplatna je na google play.

Pozdrav, razvijam jednu igru, ako nije problem da cujem vase komentare.

Google play: http://ow.ly/zFNpI

Potrebni su mi vasi komentari, da li je previse laka igra, da li lepo radi na vasem telefonu (pogotovo ako imate fon sa vecom rezolucijom) i slicno.
Takodje slobodno recite ako mislite da bih trebao da dodam nesto.

Pozdrav, razvijam jednu igru, ako nije problem da cujem vase komentare.

Google play: http://ow.ly/zFNpI

Potrebni su mi vasi komentari, da li je previse laka igra, da li lepo radi na vasem telefonu (pogotovo ako imate fon sa vecom rezolucijom) i slicno.
Takodje slobodno recite ako mislite da bih trebao da dodam nesto.
Prvo paljenje ovo mi je skor.
aguguvaz.jpg

Inače Nexus 4 je model telefona i na mom custom romu sve radi glatko. Igra liči po principu na dumb way to die gdje mi je rekord otprilike 4k. Sviđa mi se i ova tvoja a nije ni prelaka, igraću još malo sutra pa cu ti napisati još štošta. Savet moj je da središ malo dizajn kao i ikonicu ljepšu neku i biće kao bombona. Plus imaš od mene pet zvezdica na storu. Samo nastavi.

Edit-Odigrao sam još jedno pet puta i prebacio sam hiljadu poena, a sve tri puta sam pao na igri klikni kad je nula, pa sam tek sad skontao da žurim i da nije teška ni ta igra.

Poslednja izmena:
Na 1537 sam stigao i dosadilo. Nema puno opcija, pa samo te stvari dodaj.

Na HTC One m7, odlicno radi!

Skinuo i dao 5 zvezdica.
Radi odlično na M7. Samo kao da ne radi lepo ono za praćenje tačke.

Poslednja izmena:
Na acer s500 kao da me mogu odmah da prebacim manji oblik u veći nego usporen iz 3—4 puta. Na 4,3 ekranu prst je veci nego tacka koja se prati. 5 zvezda btw

U pravu ste dobro zamišljeno kao što sam iznad napisao ali na oko 2000 više mi se ne da jer ima samo tri igre. Možeš ubaciti nesto tipa, oboji oblik bojom, da ne prelaziš ivicu, ili možda da ti sa vrha ekrana pada neki slap, voda nešto, a da dole ispod to treba da uhvatiš (nešto na fazon onog pilsnera kad one cure skidas), ili da ubaciš mali sudoku popunjen sve do dva tri preostala koja trebas ubaciti, a što ideš dalje sudoku je sa više praznih mjesta. Možda može i igra tipa protresi šejk, u kojoj bi tresao telefon (namestiš i da se moze isključiti ta igra ako neko ne želi da trese fon, kao što se u dumb ways to die moze isključiti onaj avion). Ima još dosta toga mada vjerujem da i sam znas sta bi sve mogao ubaciti, uglavnom suština je da treba više sadržaja odnosno više igara, te malo ljepši dizajn, font, boje i slično. Takođe veličina onog kružića koji moram pratiti mi ne odgovara jer sam visok 1,90 pa samim tim imam veliku šaku pogotovo jer sam trenirao košarku i nema šanse da ista vidim dok prst stoji na ekranu, a kamoli da vidim kružić koji treba da pratim.

Samo malo bolja grafika pozadine. Nekako kao da po ćoškovima ima nekih tačkica ili šta je.

@Draka hvala
@The PunisheR Te tackice su namenjene, to je deo "vignette" efekta, koji pravi kao gradient (od stranica do sredine ekrana), samo sto sam dodao te pixele kao neku teksturu.
@mrtavker Imam na umu da napravim jos 4-5 igri, gde ce mozda 1 biti dostupna odmah, a jos 2 pri +2k skoru, i jos 2 pri +4k skoru. Tako bih razbio monotonost.
@deka75 Takodje cu postaviti opciju da je moguce povecati tacku kod igre gde se ona prati.

Volim brzinu igre kod dumb ways, zato sam uzeo taj format, ali ne svidja mi se sto je previse random.
Kod moje pokusavam da sve ucinim tu i tamo preciznim.
I dodavanjem globalnog ranka pokusavam da dodam element konkurencije, sto mislim da nedostaje kod dumb ways. Jer kada nabijes neki skor, neces vise imati zelju da igras, jer imas osecaj kao da si vec uradio sve sto moze, dok bi rank lista trebala na to da utice.
Takodje u ovoj igri postoji i 5 acheivementa, sto bi trebalo takodje da prosiri zivot igre.

Dizajn mi nije najbolja strana, trudim se koliko god mogu :).
hvala vam puno na komentarima

Poslednja izmena:
Onda si mogao malo bolju grafiku toga :D

Nego, zna li neko neki dobar football manager, da bi dobro radio na n4?

Zaboravih da vas pitam, da li vam "global ranks" radi. Posto sam imao slucaje kod nekih da crashuje aplikaciju.

Edit: posaljite na pm

Poslednja izmena:
Ja prvo sto sam uradio ulogovao se sa nalogom i vise i ne mogu da upalim igru, mislio sam da je do mog fona, ceo dan mi crashuje i trials frontier, ne znam zasto? Ostale koje sam probao aplikacije rade

Poslednja izmena:
Jel znate neku zanimljivu igru koja se igra preko blututa ili slicno a da podrzava vise od 2 igraca ? Ono tipa nas 3-4-5 igramo zajedno ili jedni protiv drugih... ??

Zdravo svima! Prijatelj, tj. pašenog :) radi na ovoj Android igrici neko vreme pa je došlo vreme i da se pusti u real life...

Molim sve dobre volje za komentar, bilo ovde, bilo na Play-u. Naravno, poželjno je da kritički nastrojene komentare ostavite ovde a ako želite da pohvalite bilo šta onda slobodno na Play-u. :D

Bukvalno svaka sugestija je dobrodošla! Od toga kako radi na konkretnom modelu telefona/android verziji pa do komentara koji se tiču gameplay-a, predloga za unapređenje, bodovanje, da li je laka, kratka, teška, duga, itd. znate već koje informacije mogu biti od koristi...

Hvala svima!

Zdravo svima! Prijatelj, tj. pašenog :) radi na ovoj Android igrici neko vreme pa je došlo vreme i da se pusti u real life...

Molim sve dobre volje za komentar, bilo ovde, bilo na Play-u. Naravno, poželjno je da kritički nastrojene komentare ostavite ovde a ako želite da pohvalite bilo šta onda slobodno na Play-u. :D

Bukvalno svaka sugestija je dobrodošla! Od toga kako radi na konkretnom modelu telefona/android verziji pa do komentara koji se tiču gameplay-a, predloga za unapređenje, bodovanje, da li je laka, kratka, teška, duga, itd. znate već koje informacije mogu biti od koristi...

Hvala svima!
Skinuo sam ja, imam problem sto ne mogu pročitati manual jer mi se pali tastatura kad pokušam skrolati. Ne znam kako da pucam uopšte ili štagod treba da radim sa ovim protivnicima.
Plus ne svidja mi se dugme za main menu jer dok igram zauzima mi čitavu dužinu ekrana, msm na bi se to moglo sitnije napraviti. Takođe font mi je nekako neodgovarajući, ali neću to uzimati kao manu. Pored ovog svega što sa naveo
igra mi se dopada, dobra ideja je, može biti jako zabavna, podsjeća me format na jetpack joyride što je takođe dobro. Ostaviću review na storeu, 5. Nexus 4 uređaj.

Poslednja izmena:
Sada cu videti zašto se otvara tastatura pri prikazu uputstva. Nije se dešavalo na test uređajima.

Što se gameplay-a tiče, nema pucanja, samo je cilj proći kroz sve čekpointe (crni su neaktivni, crveni su oni kroz koje treba proći) i izbegavati neprijateljske avione i rakete.
Kada pokupiš čekpoint, sledeći kroz koji treba proći će postati crven.

Pozdrav,
Ivan (developer)

Hvala mrtavker na komentaru!
Ne pucaš, izbegavaš druge avione i prepreke na zemlji a zadatak je da prođeš redom kroz sve kapije, od prve do poslednje. Kod poslednje kapije treba da te prebaci na novi nivo. Na višim nivoima pucaju na teba ali ti i dalje ne pucaš... :) Praktično, od kontrola imaš samo swipe gore i dole.

Poslednja izmena:
Plus ne svidja mi se dugme za main menu jer dok igram zauzima mi čitavu dužinu ekrana, msm na bi se to moglo sitnije napraviti. Takođe font mi je nekako neodgovarajući, ali neću to uzimati kao manu. Pored ovog svega što sa naveo
igra mi se dopada, dobra ideja je, može biti jako zabavna, podsjeća me format na jetpack joyride što je takođe dobro. Ostaviću review na storeu, 5. Nexus 4 uređaj.

Siguran sam da ima puno prostora za poboljšanja. Prvo što ću raditi u sledećoj verziji je vizuelni prikaz menija i podataka unutar igre (životi, vreme)...To je dosta nezgodno napraviti kako treba u Unity3D a dobri pluginovi su od 50$ pa na više...

Za review ću biti više nego zahvalan :)

Hvala mrtavker na komentaru!
Ne pucaš, izbegavaš prepreke a zadatak je da prođeš redom kroz sve kapije, od prve do poslednje. Kod poslednje kapije treba da te prebaci na novi nivo. Na višim nivoima pucaju na teba ali ti i dalje ne pucaš... :) Praktično, od kontrola imaš samo swipe gore i dole.
Nisam mogao otvoriti manual tako da sam nagađao šta se radi pa sam pretpostavio da se puca.
Siguran sam da ima puno prostora za poboljšanja. Prvo što ću raditi u sledećoj verziji je vizuelni prikaz menija i podataka unutar igre (životi, vreme)...To je dosta nezgodno napraviti kako treba u Unity3D a dobri pluginovi su od 50$ pa na više...

Za review ću biti više nego zahvalan :)
Pa da, rekao sam da to ne uzimam za manu jer dizajn je nesto sto mi nece tolikim dijelom uticati na zabavu, ali ipak poželjno je da je sređen zbog nekog dodatnog užitka. Napisaću ti privatnom porukom ovaj problem sa tastaturom da ne idem u offtopic ovdje.

Nedelju dana traje lopta? Pa šta vi radite sa tim loptama? Jedete ih? :D

Ili nisu neki kvalitet?
Teren je odmah do puta, preleti lopta žicu i paf. A i jednostavno se lopta izguli zbog betona, a i izgubimo je ponekad xD

Vrh Dno