Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Nisam ni ja znao da se placalo. Skinuo sam free pre 20-ak dana i sta znam, nije lose, ali ne verujem da bi neko ono platio.

Može preporuka za neki dobar šah.

Probaj Chess Free, imao sam ga ali nisam igrao, lijepo izgleda i ima dobru ocjenu, mogao bi biti dobar.

Evo, zavrsena prva igra za android,
Mehanika igre, nije nista novo, vrv ste vec igrali slicnu igru, igra je napravljena radi vezbanja/ucenja.
Ima multiplayer za dva igraca, globalnu rank listu, i dvadesetak achivmenta.

Ako vam se svidja, mozete je oceniti i dodati svoj komentar na google play.

- Ball Shootout - google play

Poslednja izmena:
Требао си да отвориш тему, ово су замерке на прву лопту:

1. Нема звук лопте од таблу;
2. одбијање лопте од бетон је слабо тј. није то то, "неприродно" је некако;
3. како да се изразим, "нулти" шут, не признаје, тј. нема везе да ли си погодио или не, игра се завршава;
4. могао си да у наслов ставиш "beta" уместо онога у опису игре, лепше је :)
5. два топ десет резултата ми није признао :)

nhf али..
више од тројке не бих могао да ти дам,не би било у реду према другима ал' не би да ти кварим тезгу, па ћу прескочити званично оценивање :)

Probao sam GTA San Andreas verziju 1.03 na galaxy s2(custom rom&kernel)

Igra radi bez seckanja ali zato za minut igre povuce 5% baterije a i telefon se poprilicno ugreje :)

Ja sam zavrsio igru. Ako neko planira da pocne sa igranjem neka NE RADI misije auto skole jer se igra izbaguje i posle se zaglavi na PIER 69 misiji ..

Ja sam igrao na xperii T, radi sasvim solidno na high podesavanjima, ali trosi bateriju kao ludo, a telefon se usija..

Konacno i za android. cekam igru vec 2 meseca

Napravio sam preko 110mb ali igra i dalje nece da se instalira pod izgovorom da nema dovoljno memorije. Postoji li neki nacin da se iskoristi memorijska kartica u te svrhe, posto imam Xperia Ray sa jako malo interne memorije?

kucaš šifre, a?

ja bih rado, ali nema... :) smucilo mi se da sam uvek na nuli, ***... ima gomila nekih sajtova koji kao bajagi nude neke app sa kojima mozes da godjes do love i krofni, ali svi su neka prevara koja vodi na registraciju za reklame i nagradne igre... cak sam i probao s nekim privremenim mailovima da se registrujem, ali ni tada ne mogu da skinem aplikaciju... samo prevara... nisam se jos sreo sa pravim cheat-om, niti mi je jos neko potvrdio da je sa nekim od cheat-ova uspeo...

ja za te igre gde mi se ne svidjaju pravila a svidjaju mi se igre koristim game killer program i u njemu podesim šta mi treba. verujem da bi ti mogao da podesiš krofne.

koja god da je igra sviđa mi se što ti je high score 29, a ne 98676455632476917

jednostavno lepo je da neko zadrži normalan sistem ocenjivanja, do 100, ili do 1000

A pa već je hakovano... Papani. Ne znam koja je svrha, al' ajde...

uploadfromtaptalk1391131191996.jpg

kako koja je svrha, pa pobou njegov e-peen je 3124810215140, a tvoj samo 29. stidi se, tako ti je mala piša, ni jedna e-ženska te ne bi htela :d

Dosta mi je i ova u RL, samo mi fali još i e-zenska :d pa još i da više zna od mene... Momentalno razvod :d

Vrh Dno