Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Само ми није јасно шта је циљ :) да ли су оне звезде или треба да радим неке трикове? Како се уопште раде трикови?

Заборавио сам да може телефон да се тилтује.

Poslednja izmena:
Само ми није јасно шта је циљ :) да ли су оне звезде или треба да радим неке трикове? Како се уопште раде трикови?

Заборавио сам да може телефон да се тилтује.

Ne volim da drmusam telefon zbog bilo koje igrice, ne uzivam u igranju, lakse mi je da pipkam ekran. Cilj je da skupljas zvezdice kolko sam ja skapirao jer radjenjem front ili back flipa score ne postaje veci. :)

Nije losa ova igra, ja volim tilt, ali samo kada je lepo konfigurisano, inace igrica leti napolje brze nego sto je i instalirana.

Pa onda me stravicno nervira i dolazim u ozbiljna iskusenja da isprobam osetljivost telefona na sudar sa zidom, a to ne valja. Sto pre deinstaliram lose konfigurisanu igru, tim je telefon bezbedniji.

Šta je sa Asphalt 8, zar nije trebao 08. da izađe?

Sećam se kada je izašla. Super mi je izgledala, ali nisam imao Tegra ureðaj da je probam.
Sada ta verzija mi pokazuje da nije kompatibilna sa N4. Valjda će proširiti podršku. :)

Čudilo bi me da nema. :) Sada ću potražiti.

Javi i meni :D

Javljeno svima.

Nema na čemu. ;)

Poslato svima i rešenje za brže skidanje (max brzinom).

Hehehe Poslato obojici. :)

Auu kakva pomama, a zamislite nikome ne radi, nakon 1.5GB skidanja... :d

Hehe Saznaćemo ubrzo. Prebacujem na telefon. 2.5GB zauzima nakon otpakivanja. :D

Da javim da igra RADI. :) Samo pustite da dva puta provrti uvodni filmić. Ne dozvoljava da se prekine. Deluje zanimljivo ovih 5min koliko sam igrao.

Radi i meni.
Galaxy S4, igra je uradjena fenomenalno! Sigurno najlepsa igra koju sam probao na telefonu.

Poslato obojici. :)

Kinesko slovo u igri se uklanja tako što se zadrži prst na njemu i ono nestane.

Dobra je igra. :)

Jel ima podrsku za dzojstik? Da igram ko covek...

Ako je neko mislio da pomerate decaka onako kako vi zelite vara se. Mislim ja sam ovo znao, nije neka mana ali nije ni to to. Znaci kliknete na sledecu destinaciju i on potrci tamo. Znaci nema slobodnog kretanja.

Evo jedan review:

Igra traje oko 10 sati!!

Poslednja izmena:
Vrh Dno