Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Smesna lista, pola su "gems" igre, a druga polovina strategije. Vidi se da su rezultati naruceni.

Ne mora da znači da su naručeni, ipak se te gems igre najviše igraju.
Mada, arena je to.

Da, arene bugarske su gadljive na kes ;)

adblock-awareness.jpg

:d

O cemu vi pricate nije mi jasno ? Pa google ih je izabrao na storu,cak je izbacio i listu..

ca08032d23726222a5f858e43d5f8115.jpg

2f741a6ff53124458ed29b6082340a50.jpg

c8743b0d3d0b0a482be5bf017837d6bb.jpg

uploadfromtaptalk1449188253795.jpg

Sasvim korektna lista, pa te igre su se najvise igrale tokom godine i bile u top listama, ne znam cemu teorije zavere :-D

O cemu vi pricate nije mi jasno ? Pa google ih je izabrao na storu,cak je izbacio i listu..

Sasvim korektna lista, pa te igre su se najvise igrale tokom godine i bile u top listama, ne znam cemu teorije zavere :-D

Ovo nije lista najigranijih ili najbolje ocenjenih igara, vec ih je Google izabrao kao najbolje. Svakako muskarci od 15-45 (sto je, recimo, neki prosek na ovom forumu) nisu i prosek Android "gejmera", ali je lista svejedno smesna.

Pa izabrao,takav je i naslov bio na phoneareni.. A onda ste vi uleteli kakva je ovo placena lista,klasicna bugar arena itd itd.

Ne mogu da skinem Modern Combat 5, stalno izbacuje error 505 u google store-u. Je l' neko imao slican problem?

Pozdrav ljudi, skoro sam objavio svoju prvu android aplikaciju na Play Store-u. U pitanju je igrica i zove se Zanimljiva geografija, pa ako zelite mozete je basplatno preuzeti. Probajte, nadam se da ce vam se svideti. Ako imete neke primedbe, sugestije ili predloge, pisite kako bih aplikaciju unapredio i ucinio je boljom. Izvinjavam se sto moj komentar nema veze sa ovom vescu. Hvala :)

Rekao sam slična nisam pričao šta je original a šta kopija. :)
Inače pročitah na mondu preporuku.

Naravno. Nego, htedoh da naglasim, pošto iznenađujuće mnogo malo ljudi to zna.
A i igra mi je bolja mnogo.

Kakva li je sada pvz 2? Igrao sam pre jedno godinu i po, dve i ubacise neki update kojim bas us***e igru.

Dobra je... Šta je bio problem tad?

Nazad
Vrh Dno