Šta je novo?

Android OS - Games ( Challenge )

Pa nije protiv pravila, ali nije ni u skladu sa onim kako smo zamislili da ova tema funkcionise...

Protiv pravila može biti da reklamiras svoje klipove, jer i sam kažeš da ti 95% pregleda ide iz Slovenije. Znači želiš preglede, želiš pare, a to ovde ne ide tako. Idu kazne. Čim sam video kako si krenuo da stavljaš klipove ovde stalno, znao sam šta je u pitanju.

Ako si se registrovao samo zbog toga, brže bolje ćeš biti kažnjen i banovan.

Drži se fotografije, tu ti ide, a ovo zaboravi.

Ma zaboravio sam. Nisam se zbog toga regao. To za Slo sam samo pomenuo zbog toga ako neko misli da ovdje pregleda ima il jos gore da imam koristi od toga.
Istina zaradjujem sa Fullscreen-om, al ne ovdje i ne s ovim yt kanalom. Jer kao sto vecina zna minimum za partnerstvo je 1500sub i 75k pregleda a ovaj kanal je jako al jako daleko od toga.
Naravno, iz zezancije snimam gameplay i rekoh ako okacim koji nece biti problem. Naravno, vise necu, problem rijesen.
Od stocka zivim, fotografija je samo hobi, crtam ilustracije. Eto :) da rascistimo to...
Deff necu vise da kacam ni jedan klip, a ako neko misli da sam zaradio i jedan cent neka vlasnik foruma da pay pal podatke da mu sve i jedan taj cent uplatim.
Ovdje sam se regao citajuci ps4 temu, to je to.

Ima svakakvih ljudi, pa gledaju sta mogu da urade da bi ucarili koji dinar. Nije problem ti da okacis link, nego kacis vec nekoliko puta, mislim da su ljudi vec primetili sve sta si hteo da kazes :)

Copter go.vno instalirao kad se pojavio, video da ne mogu vise od jedan i uninstall. Flappy je bio zeznut, ali si mogao da napravis bar neki rezultat. Duet isto tako. ALI kad je igra od pocetka teska nije zanimljivo igrati, a i zivce kidati :)

Copter 1 max i meni, flappy nekad davno 220, danas novi rekord u duet :)
Screenshot_2014-08-24-15-48-04.png

Posle update-ova copter igriv i zarazan, za sad mi je max 45 :D
Screenshot_2014-08-28-22-05-41.png
Duet sam presao sve moguce nivoe, ali u endless ni da pridjem rekordu

Sad sam probao, imam nešto preko 5k, ali za više od 6min.
Kako si ti tako brzo stigao do 9? Ima li neki fora ili si se ti uvežbao? :D

U je :d pa meni toliki minuti deluju nemoguce :) ja sam rokao kombo iste boje, sto ih vise povezes vise poena za svaki.. Sada kombo 162, preko 15k za 2ipo min
Screenshot_2014-09-21-16-43-59.png

Poslednja izmena:
Igram igricu, jako veliko zlo :d

Ja sam igrao ranije, igra veze nema sa menadzerom, samo izgleda tako... Teska glupost,posle par sezona sam obrisao nalog...

Pa da, ali treba ti vreme i vreme da izgradis sve, da napredujes, da budes najbolji od prijatelja na fejsu...

Nazad
Vrh Dno