Šta je novo?

Android OS - Games ( Challenge )

Haha, evo oborio sam svoj rekord za jedan poen u mr flap :d
uploadfromtaptalk1399808945599.jpg

Mr Flap dobio update, sad ima hardcore mod.
******* skroz :d
Uspeo sam do 3 da dođem
uploadfromtaptalk1400152277167.jpg

Ima li interesenata za takmičenje u brzini kucanja? Fleksy tastatura ima vrlo dobar izazov. Ko nadmaši trenutnog Svetskog šampiona u brzom kucanju, dobija Nexus 5.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syntellia.fleksy.keyboard

Instalirah je sinoć i videh challenge mod, pa sam se zarazio. :) Evo ga moj score:
2ebu7apy.jpg

Šteta što se plaća :(

Auuuu sad sam skinuo free verziju, ne ide nikako :D
Iznerviram se pre nego što završim pa prekinem.

Novi score:
9u8erape.jpg

Poslednja izmena:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motomex.cubetris&hl=en

Mogli smo challenge u ovome, teška navlakuša, gora od flappy-ja, bar meni. Igrao sam juče nešto, max mi je 85, postaviću šot, kad se 'vatim fona..

nije mi previse interesantna. blokovi se krecu sporo. posle izbegavanja prepreke na jednu od strana, jako je teško izbeći veliku kocku na sredini, jer jedan blok treba da pređe ceo ekran. uz malo vežbe je moguće je biti bolji, ali nije to to.

Ma zakacis se negde usput na neki wifi dok se setas :)

Znam da je starija igra, al igrao sam je nedeljama.

Fruit Ninja:
Zen mod - 406
Arcade mod- 1186

Da ga ebes ne moze vise od ovoga :D.
Btw, na S3 igram.

Anyone ?

Screenshot_2014-08-23-13-57-35.png
Ostaje zal, mogao sam i vise, a opet nema rezultata na svetskoj listi
Update
Screenshot_2014-08-23-14-23-34.png
Infinite milestone 1500 al opet nista od rezultata na listi :d

Poslednja izmena:
Znaš šta je fora, ne znam da li se i tebi desi, predjem neke neverovatne stvari znači usere me haos i krene nervoza i zaredjam da grešim na najlaksim stvarima na početku...

uploadfromtaptalk1408800807640.jpg

E, jel to mora biti placena verzija igrice?

Plati jedan cent, a možeš i da se bahatis kao ja i das im dolar kao ja na humble bundle :) mada mislim da je završena ta akcija.

Dao bi im i dva dolara da imam karticu...

Znaš šta je fora, ne znam da li se i tebi desi, predjem neke neverovatne stvari znači usere me haos i krene nervoza i zaredjam da grešim na najlaksim stvarima na početku...

Pogledajte prilog 148095

krene nervoza cim se izgubi zivot na tezoj deonici :d a onda ni greske na istim mestima nisu neocekivane xD
Screenshot_2014-08-23-20-29-07.png
kao na primer ja sada... dva puta na isto mesto i to na pocetku wave-a. plus sto sam primetio da se mnogo sporije pune zivoti pri ovim vecim daljinama, iako smatram da je sjajan sistem zivota

Poslednja izmena:
Jesi ti prešao epilog i story i challenges?

story da, epilog do Initiative VI, na challenges mi ostala 4 nivoa :) prilicne koske sve :D

a ne znam dal imamo problema sa listama jer smo uzeli igru pre humblebundle..?

Edit: evo me na Intimacy II, zanimljive prepreke
Screenshot_2014-08-23-21-03-43.png

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo da imamo problem. Mislim ako je beležila i pre, isto smo bili na toj verziji i pre toga i sad.

Na svakoj temi spamujes o MP-u modern combata i tvojim klipovima. Iskuliraj malo.

Nazad
Vrh Dno