nikola25
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.03.2012
- Poena
- 170
Planiram da napravim native android aplikaciju koja bi dobijala podatke preko REST API-a. Trebala bi mi pomoć iskusnijih programera oko najboljeg načina da se to izvede. Postaviću par pitanja ali i neke sugestije bi dobro došle.
Gledao sam tutorijale za Volley Library i deluje mi da ima sve što mi treba za ovakav tip aplikacije. Ako neko ima iskustva sa njom značilo bi mi ako može da mi kaže svoja iskustva.
- Da li je dobra praksa dinamički učitavati kategorije vesti i neke statičke strane koje postoje na glavnom sajtu (ovo se odnosi na meni aplikacije)? Ako bi bilo dinamički kako je najbolje keširati možda SQL Lite?
- Ako korisnik izabere neku kategoriju vesti da li mu prikazati odmah 30 vesti ili možda 10 pa kada stigne na dno ponovo zahtev za još 10?
- Kada se ode na neku vest da li mu prikazati sadržaj kao html koji je unet u admin-u sajta?
Gledao sam tutorijale za Volley Library i deluje mi da ima sve što mi treba za ovakav tip aplikacije. Ako neko ima iskustva sa njom značilo bi mi ako može da mi kaže svoja iskustva.