nikola1970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2009
- Poena
- 375
Ljudi jel vama rade Here mape? Ne mogu ništa da vidim ni online, a ništa ni da skinem. Ni na telefonu ni na tabletu...
OnePlus 3T
OnePlus 3T
Radi, evo upravo sam probao.Ljudi jel vama rade Here mape? Ne mogu ništa da vidim ni online, a ništa ni da skinem. Ni na telefonu ni na tabletu...
OnePlus 3T
... Iskreno i dalje mislim da je br 1. Igo...
Uuu, super je ovo, javi za link ako nađeš na AE.Imam trenutno četiri navigacije u telefonu, isprobavam, IGO je i dalje najbolji...
Pronašao sam jednu zanimljivu stvar koju ima Sygic ili Offline Maps & Navigation.
Pogledajte ovaj video, nešto tako bi da nabudžim jer mi je telefon težak 190g pa ne bih na držač da ga kačim više.
https://www.youtube.com/watch?v=BpMdpqbnk4A
Skinovi i dodaci...Na igo ako znate gde se nalazi ta opcija napišite, ja je nisam video do sada...
А како му се командује? Јел' и то супер? И зар навигациони уређај користимо само онда кад имамо подешену руту?Isprobao sam ono gore sinoć u mom autu i super se vidi...
...да, док си у мраку као што си био синоћ кад си је пробао. Баш ме интересује шта ће бити кад пробаш у подне, онда кад звезда упече у дисплеј телефона. Да ли ће бити рефлексије на шоферку и да ли ће ти се та рефлексија свидети....vidim je u visini očiju, providno je, ne smeta, a vidi se lepo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari