I zvanicno MS nije kupio Navteq/Here, bivsi Nokia-Siemens, i jos par nekih delova kompanije...
Vlasnik Here-a je Nokia. Ali neke tehnologije u korenu Here-a, još iz vremena dok je sve to bio nezavisni Navteq su MS-ove.
Vlasnik Here-a je Nokia. Ali neke tehnologije u korenu Here-a, još iz vremena dok je sve to bio nezavisni Navteq su MS-ove.
Aко ти је навигација Навител, мапе iGO не можеш убацити, нису компатибилне са ОС-ом!da li je moguce ubaciti i go mape srbije u navigaciju prestigio 5050 geovision koja ima neki budjavi softver tj. mape navitel.?
Зависи коју навигацију узмеш. Унутра ти није само карта Србије. Можеш да убациш накнадно коју хоћеш једино што треба да видиш чије су мапе, Navteq, TomTom или TopMaps.a ako bih kypio neku navigaciju sa i goom srbije mogao bih da apdejtujem to na i go evrope
Ne uspevam da poteram iGo na 1920x1080. Odmah nakon instalacije, uredno startuje program, ali samo prvi put. Svaki sledeći put prijavi problem sa rezolucijom i/ili skinom. Pretpostavljam da je sys.txt u pitanju, jer je, kao, data.zip koji imam dobar.
Bio bih zahvalan za svaku pomoć![]()
Зависи коју навигацију узмеш. Унутра ти није само карта Србије. Можеш да убациш накнадно коју хоћеш једино што треба да видиш чије су мапе, Navteq, TomTom или TopMaps.
Ne uspevam da poteram iGo na 1920x1080. Odmah nakon instalacije, uredno startuje program, ali samo prvi put. Svaki sledeći put prijavi problem sa rezolucijom i/ili skinom. Pretpostavljam da je sys.txt u pitanju, jer je, kao, data.zip koji imam dobar.
Bio bih zahvalan za svaku pomoć![]()
TopMaps, пошто су то карте локалних провајдера. У нашем случају то је Контраст.pa koje su mape najbolje od ovih sto si naveo a da nisu mnogo skupe ?
Да, изашао је али ништа посебно.Izasao je novi Sygic. ZX ima li novih Navteq mapa za Sygic :S
Последње су TopMaps 2013.03. У неким најавама се спомиње да ће "ускоро" и нове?Da ne tražim po temi, jel su izašle ovogodišnje Topmap mape za iGO?
Фора је у томе што су објавили мапе 2013.03 а у пакету је и даље иста мапа Србије?!Znači ima novija Srbija od ovog?
Serbia_R3_Contrast_2012.07_120910
Koja je oznaka i hvala.
Moram da ispricam svoju ispalu. Skinem ja nove Navteq mape, krenem da ih ubacim, kad u IGO folderu imam 2 foldera sa mapama, Map i Map NQ. Posto IGO cita samo mape iz Map foldera, ja sam sve vreme koristio Tomtom mape. Srecom sam ubacivao ove nove NQ mape, inace ko zna kad bih primetio.
Imam i pitanje, posto je instalacija koju sam skinuo ocito imala sve duplo (sa NQ dodatkom, koji naravno aplikacija ignorise), osim mapa i POI, buildings i ostale... da li su POI, speedcams i ostalo koje daje NQ bolji od Tomtom, da li i te da pobrisem i stavim ove Navteq?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari