Šta je novo?

Android navigacija i mape

^ lepo, samo kako rešiti problem regiona? Pošto je program (ako sam dobro zapazio pravljen samo za Rusiju i okolne države). Nema Evrope?

Hvala na ispravci. Samo još da se proba kako program sarađuje sa navigacijama?

Hvala na ispravci. Samo još da se proba kako program sarađuje sa navigacijama?
Управо гледам, убацио ми је у фолдере и за Навител и за iGO податке величине 664kB. Е сад...за које све земље?

Остаје да се провери на терену...

Ne mogu da nadjem gde se u iGO MyWay ukljucuje da se vide POI.

Скинуо сам (седам дана бесплатно) навигацију NAVMAX која је иста као и BeOnRoad.
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.navmax.navmax
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.aponia.bor3.czsk
У њој нема српског језика, лоше урађено рутирање, на BeOnRoad само нуде Косово?!
Оно што ми је привукло пажњу су мапе. Мапе су Navteq-ове и још 3D.

screenshot2013-08-27-09-.png
screenshot2013-08-27-10-.png

Пошто је задавање руте готово немогуће, није интересантна за инсталацију. Окачио сам је чисто информативно.

Изашла је нова верзија Навигона, Навигон 4.9.2.

KOji sys.txt koristite za nexus 7?

Mora onaj na root particiji?

Ovaj root me spopao

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377811689737.jpg
    uploadfromtaptalk1377811689737.jpg
    139.9 KB · Pregleda: 183
Ima ali Navteq mape.

Sviper Boga pitaj sta si ti radio, tu ne treba nista cackati. Brisi sve pa ispocetka po uputstvu.

Sto se mapa tice Navigon ima najbolje i najnovije

Poslednja izmena:
Sta sam radio? Ranije je bila fora da se menja sys.txt na rootu dok nisu izasle univerzalne verzije, imas i ti sigurno tamo taj fajl, pogledaj

Inace su izasle dosta novije mape, TopMap 2013.07 su aktuelne ;-)

Poslednja izmena:
Ne koristim iGo ali znam kako ide instalacija. To ne diraj to se pojavi posle instaliranja APKa. Samo je potrebno da izmjenis onaj sys sto se nalazi u igo folderu koji se kopira na sdcard

Swiper,
напиши ми која ти је резолуција.

Pošto sam GNexus vratio na fabrička podešavanja, ponovo sam instalirao i Sygic. Ali iz nekog razloga prikazuje samo mapu Mauricijusa, iako u folderu *Maps* imam mape Srbije i još nekoliko država iz okruženja.
Jednostavno aplikacija ne vidi ostale mape. U čemu bi mogao biti problem?

Mape su NavteQ.

Da li nešto fali u Maps folderu? Evo i SS.

Prilozi

• Sygic.png
    Sygic.png
    6.2 KB · Pregleda: 158
^Ne valja ti folder i APK onda. Pokusaj u aplikaciji da vratis na fabricka podesavanja, mozda si ga zbunio nesto. :)

Problem rešen.

Ipak nije bilo sve u redu u maps folderu. U njemu je bila i mapa Mauricijusa sa *ta* extenzijom, a ostale su bile Navteq mape sa *nt* extenzijom. Pošto znamo da se ne mogu mešati dve različite vrste mapa, izbrisao sam tu mapu i promenio fajl content.info koji je bio za *ta* mape i stavio onaj za *nt* mape i sad radi kako treba.

Evo "uljeza" koji je pravio problem.

ty2y6atu.jpg

Poslednja izmena:
ZX izasla je nova verzija Navitela, kako ti se cini ? :D

ZX izasla je nova verzija Navitela, kako ti se cini ? :D

Знам. Све је то шминка. Док у менију не буде српског језика и не буде Земуна у опцијама претраге...ништа!
Писао сам им више пута али...понашају се ретардирано?!
На моју примедбу да им је карта Србије из 2010. (податак добио од ГИС Инфодата):
Здравствуйте,

посмотрел карту Сербии Q2.2013. и...очень плохая. Много того изменились, улицы, дорожние петли нет в карты а что еще хуже, навигация берет меня в противоположном направлении односторонних улиц. Ещё, не может быть выбран Земун в навигацие а Земун в Белграде, но отдельно, и в ему больше от 100.000 людей.
Позвонил GDi GISINFODATA (+381 11 2135 760 www.gdi.net) и они мне сказали что последный раз отправили Вам карты 2010. году?!
И что сказать, Вы пишете карты из 2013. года а карты из 2010. года?
Тоже, в выборе язика нет сербског, а сербский очень похож на руский и тоже пишется на кирилице.
В приложении можете посмотрить скриншоты где видно что на вашей карты нет дорожней петли а она там больше от года а тоже нет ни улиц?! Тоже, нет 3D карты а Navteq зделал карты давно!
и добио одговор:
Здравствуйте,........!

За это время карты постоянно переделывались и дорабатывались. То, что их отправили в 2010 году, совсем не значит, что они
никак не изменились за это время.
При оформлении баг-репорты Вы можете выбрать любой регион, но в комментариях указать, что речь идет именно о Балканах.

С уважением,

Служба технической поддержки Навител

Не знам у чему је проблем? Немогуће да сам толико лоше написао мејл на руском да би ми послали овако глуп одговор?!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno