da li Navigon ima i gde se nalazi simulacija rute?
imam utisak, kada je ruta izabrana, da tu ima malo mogucnosti za izmenu, korekciju rute...mozda nisam video...trazio sam i user manual za android, da tu pogledam, ali ga nisam nasao na njihovom sajtu...
da li se negde moze videti sadržaj mapa i drugih fajlova /pre svega mapa/, kao kod IGO?
zasto pitam? skinuo sam 4.9.1 narodnu verziju i instalirao, skinuo direktno mape preko telefona...e sad imam i Igo sa NQ mapama 2013Q1...primetio sam da kod Navigon mapa se ulice pisu, npr: Aleksinackih rudara ulica, a kod Igo Ulica aleksinackih rudara....poenta je da je to tako bilo i kod Igo, ali, hm , nisam siguran, da li zakljucno sa proslom, ili cak pretproslom verzijom i vise nije...takodje, proverio sam jednu ulicu, sire podrucje Beograda, kod Navigon-a nema kucnih brojeva na pocetku te ulice, kod IGo ima, da li bas od ove ili cak kod prethodne, nisam siguran...po meni, ova Navigon mapa je starija od Igo mape...inace, velicina Navigon mape je 11.233.073 bajta /Igo 7.128.592 bajta/....Sygic nisam uporedjivao, njega imam na Nexus 7 /nije kod mene/, ali videcu da tokom pre podneva i njega ubacim na Gnexus, i da uporedim...