Šta je novo?

Android Lolipop i PC

Worf

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
619
Желим да инсталирам Андроид оперативни систем на десктоп рачунар али желим притом да ми ради интернет. Имам ТП линк усб вајерлес адаптер и оперативни систем га не детектује. Да ли је неко покушавао нешто слично и имао исти проблем као ја? На Убунту исти адаптер ради одлично, без инсталације додатних драјвера.

Mnogo hoces :d Android i nije bas toliko optimizovan za desktop/laptop.....Ali ako ti je dosadno, probas pa vidis da li radi (mislim da kod mene nije htelo, koristio isto neki tp link)...

Па већ сам пробао и не ради. Али најчуднија ствар је то што ако тај исти вајерлес адаптер утакнем у таблет са истим оперативним системом, овај га детектује. Значи да оперативни систем функционише али где је проблем, немам појма.

Jedna je stvar kada ga utakneš u tablet (na kome je fabrički android sistem).
Neće ni raditi baš ni na svakom tabletu.

A druga je stvar kada ga utakneš na androidu instaliranom na pc, dakle u pitanju je nezvanični i nedovršeni port koji je neko napravio da bi se mogao (kako-tako) koristiti na pc hardveru i x86 arhitekturi.
Govoriš o stvarno instaliranom androidu na pc, ili nekoj od verzija emulatora androida za pc (tipa Bluestacks).

Нормална верзија андроида, без икаквих додатака и промена, x64. Није никакав порт. Компјутер мисли да је телефон :) и све ради осим интернета за сада. Преко УСБ-а се могу инсталирати апликације.

Daj link odakle si skinuo instalaciju i koja je verzija androida.

Нормална верзија андроида, без икаквих додатака и промена, x64. Није никакав порт. Компјутер мисли да је телефон :) и све ради осим интернета за сада.

Pa baš zato ti i ne radi.

Nazad
Vrh Dno