Šta je novo?

Android - general Q&A (FAQ u prvom postu)

Nisu bile ovako napadne i fullscreen do sada.. zato pitam sto odjednom tako.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Znam, ali eto. Agresivan marketing. Što veća reklama veća zarada. :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

AdAway i ne vidis nijednu :d

Ne izgleda loše..svakako je osveženje u odnosu na današnji pravougaonik/sapun dizajn :D

[youtube]vGPwzmMFq9U[/youtube]

Novi google os :) zna li neko koji uređaj koristi ovaj lik ?

Losa vest, peru se od odgovornosti, a pri tom nas izlazu jos vecim rizicima.

To je vest stara nedelju-dve. Naslov na tom članku je click-bait, a poenta je da će developeri moći da biraju da li žele da da njihova aplikacija radi na root-ovanim telefonima ili ne. Nije ništa alarmantno.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kako vam se ovo čini i kako da pronađem šta telefonu ne dozvoljava da spusti freq?
Inače, primećeno je da baterija kraće traje. Telefon je rutovan, Andro v5.1.1.
:wave:

Prilozi

• Screenshot_2017-06-24-16-08-12.png
    Screenshot_2017-06-24-16-08-12.png
    75.6 KB · Pregleda: 137
Bbs imaš temu kod mene u potpisu, a poslednju stable verziju skini sa xda.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nugat 7.1.1 u pitanju, kako da resim ovo!?
Backup ne radi...

6dd24ee3411d72446421345c8f436afb.jpg

Vidim ovde neki kukaju ... https://productforums.google.com/forum/#!topic/drive/UVUpkD13nQE;context-place=forum/drive

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
U ***.. bravo za lenovo [emoji122]

Da xiaomi nema teorije da povuče takav potez , njima je bitniji miui od samih telefona :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nece Xiaomi nikada zato sto su Kinezi navikli da ima gomila opcija, kao i na eye candy. Stock je prazan i dosadan.

Postoji li proverena opcija da se onemoguci recover obrisanih fajlova? Probao sam par shred aplikacija, koje kreiraju veliki fajl i navodno urade overwrite, medjutim bilo koja recover aplikacija uspe da vrati fajlove.

Nece Xiaomi nikada zato sto su Kinezi navikli da ima gomila opcija, kao i na eye candy. Stock je prazan i dosadan.

Da, normalno da je jabučaru kineska kopija "eye candy" softvera odlična :D

Više si po android temama sad nego kad si imao android telefon.

Postoji li proverena opcija da se onemoguci recover obrisanih fajlova? Probao sam par shred aplikacija, koje kreiraju veliki fajl i navodno urade overwrite, medjutim bilo koja recover aplikacija uspe da vrati fajlove.

Snimaj video dok ima mesta, encryption ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Naravno da je bolje stock , user sam neka bira sta ce probati i sta ce koristiti, a znamo da za sve na marketu ima neka app.
Kao sto sam se danas iznervirao sto raspali Google Photos u 2017 god ne podrzava tiff ...nasao neku app sa reklamama ali eto radi posao.

Sent from my Nokia 5

Telefon je vec enkriptovan, ali nisam probao dekripciju. Recover programi nadju fajlove i pre i nakon enkripcije, pa nisam siguran kako bih mogao to da onemogucim.

Da, normalno da je jabučaru kineska kopija "eye candy" softvera odlična :D

Procitaj ponovo post.

zato sto su Kinezi navikli da ima gomila opcija, kao i na eye candy

Realno ljudi hoce da upale telefon i da koriste, a ne skini app za ovo, skini za ono rutuj, daj custom rom za opcije itd.

Ja sam uvek bio za Samsung :)

Pa to i kažem, svaka čast za Lenovo :D

Naravno da je bolje stock , user sam neka bira sta ce probati i sta ce koristiti, a znamo da za sve na marketu ima neka app.
Kao sto sam se danas iznervirao sto raspali Google Photos u 2017 god ne podrzava tiff ...nasao neku app sa reklamama ali eto radi posao.

Sent from my Nokia 5
Gde nadje tiff?
Meni je Google Photos fenomenalna app. Prepoznaje lica i klasifikuje slike po licu, čak prepoznaje moju decu u fazama od bebe pa do danas, prepoznaje lice iz profila.. sviđa mi se opcija da izbaci podsetnik gde sam bio pre par godina, ponekad sam sredi neku od slika, napravi video od mojih fotografija... Mnogo više od obične galerije.

Gde nadje tiff?
Meni je Google Photos fenomenalna app. Prepoznaje lica i klasifikuje slike po licu, čak prepoznaje moju decu u fazama od bebe pa do danas, prepoznaje lice iz profila.. sviđa mi se opcija da izbaci podsetnik gde sam bio pre par godina, ponekad sam sredi neku od slika, napravi video od mojih fotografija... Mnogo više od obične galerije.

Kako gde nadje pa jesi li nekad koristio scan 2 mail sa stampaca!? Po defaultu ide tiff a moze i pdf, eto za posao i iznerviram se samo tako.

Sent from my Nokia 5

Scan 2 mail? Lakše je uslikati papir i poslati nego skenirati pa prebacivati.

Scan 2 mail? Lakše je uslikati papir i poslati nego skenirati pa prebacivati.

E ajde ... Google photos nema podrsku za tif i to je to, po meni velika mana... To sta je lakse i sta je bolje za neku drugu temu :wave:
Inace iz file managera mi i daje opciju da otvorim tif preko G. Photos , mozda ce u buducnosti biti podrzan :D svako zna ko radi malo ozbiljnije da se dokumenti i vazne fakture ne "slikaju" nego skeniraju ali necemo u off.
Google backup nadam se da ce srediti, jedno pitanje - da li se i call liste i sms poruke backapuju na Gdrive? sam backup bi trebalo da ima opcije sta se backupuje a sta ne, korisnik uopste ne zna sta ukljucuje taj backup... :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno