- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Inače nemam pristup ruteru, nemam pristup kompu.
Evo danas je proradio, čak sam stavio u dhcp reservation mac i ip, videćemo kako će biti.
A rekao sam fizički ne mogu da pristupim ruteru, pa da ga restartujem, a ni kompu koji je kablom povezan da mogu tako da ga restartujem.
Nego uglavnom, bilo mi je čudno da ovi mogu, a androidi ne.
U poslednje vreme većina aplikacija mi ne šalje notifikacije. Npr viber ne stižu poruke dok ga ne otvorim. Dešava se i sa dosta drugih. Sofascore, gmail...
Šta činiti?
ovaj fixer zadaje na koliko minuta da proveri ali sofa mi treba svakih 10 sekundi(tako je u aplikaciji). a i viber mi treba momentalna notifikacija a ne za 5 min. imam neke boostere. moram to da ispitam...mada nista nemam novo od kad se ovo desava
Evo pročitao opet, održava konekciju živom? I default je 5 min. U principu, kažu ništa ne podešavati ali mislim da ne radi. Probaću opet.Nisi baš razumeo šta fixer radi.
Pročitaj opis na prodavnici.
Kod mene se dešava da Inbox i Hangouts ne prijave novu poruku dok recimo FlashScore radi bez greške.
Idi zuri u sunce ili tako štoDaj zigicu, sta te baca, kakvi boosteri ?! Sramota me samog sebe da to citam [emoji14]
Evo pročitao opet, održava konekciju živom? I default je 5 min. U principu, kažu ništa ne podešavati ali mislim da ne radi. Probaću opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari