vylota
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 660
Moja oprema
- CPU & Cooler
- RYZEN 5 5600X, WRAITH
- Matična ploča
- GA B450 DS3H
- RAM
- 2X8 GB DDR4 3200
- GPU
- ASUS GTX 1660
- Storage
- M2 SAMSUNG 980 EVO PRO 512, WD GREEN SATA II 1TB
- Zvuk
- INTEGRISAN
- PSU
- LC POWER 600W 2.31
- Kućište
- COOLER MASTER
- Monitor
- SAMSUNG TV/MONITOR T27D390EW
Da li ce uskoro neko mozda da okaci kompletan spisak svih domacih aplikacija za android aparate? Bilo bi korisno, jer nam svima trebaju, ima ih vec puno,. ali i dosta njih ne vidi market, bar kad je Tattoo u pitanju, sto bi programeri mozda mogli da isprave, zar ne
?
Nigde jos nisam video da je neko napravio aplikaciju za pretragu adrese, mozda sinhronizovanu sa google maps, jednostavno da se ukuca trazena adresa ulica i broj, tacka a i tacka b, pa da se nadje ruta, i npr udaljenost kad bi se islo peske, ili cak mogucnost da sam korisnik nacrta sebi rutu koju bi zapamtio i dao joj neko ime kao favourite. Bez potrebe da se ukljucuje gps cak...
A sta cemo sa TV programom...c,c,c. niko da se seti da napravi prostu stvar...
pozdrav
Nigde jos nisam video da je neko napravio aplikaciju za pretragu adrese, mozda sinhronizovanu sa google maps, jednostavno da se ukuca trazena adresa ulica i broj, tacka a i tacka b, pa da se nadje ruta, i npr udaljenost kad bi se islo peske, ili cak mogucnost da sam korisnik nacrta sebi rutu koju bi zapamtio i dao joj neko ime kao favourite. Bez potrebe da se ukljucuje gps cak...
A sta cemo sa TV programom...c,c,c. niko da se seti da napravi prostu stvar...
pozdrav