Šta je novo?

Android do 150 eur?

Bad Habbit

Čuven
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
690
Sta je najbolje od androida sto se moze naci za ove pare? Treba mi iskljucvo nov telefon, sa garancijom (moze sa Telenora). Bitno mi je da nije veci od 4.7 inca (manji moze).

Generalno jedina mana tog telefona. Drugar ga ima skoro otkad je izašao i ne žali se ni na šta. Nek te lepo služi. [emoji4]

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Jel neko gledao/koristio Lenovo Vibe Z2 Pro? Cena je sada od 170-190 dolara na Aliju, to je smešno za te specifikacije... Ja ga jednom video u Mediamarkt-u u Mađarskoj i skroz je lep telefon, pre Lumie 640XL sam imao Lenovo P780 i bio sam skroz zadovoljan, mama mi i dan danas koristi taj telefon i radi bez greške.

fingon:

sa 3gb vise nigde,kao ni crni,2gb beli lte (na kojem moze win10 koga zanima naravno) je 110 dolarjev na par prodavnica na aliju,sad ispravi me ako gresim,na kraju celi posao ispadne i manje od 150e.ko ima opciju da mu stigne u CG i spreman je da se strpi koji dan,singapur post slanje je dz za CG i do 150e se ne placaju nikakve dazbine (mislim da ide neki post hendling od 1e ili tako nesto samo,raspitacu se danas).

takodje,maruOS je izasao juce,od nexus-a 5 pravi full desktop OS (debian linux,u fon modu je cista stock lizalica),samo treba kabal za monitor,bt mis i tastatura (ili tastatura sa trackpad-om),a s' obzirom na cene,ko je raspolozen za takve akrobacije,lepa je opcija.

U slucaju da su p8l i m4aq. 150e novi po oglasima mislim da se ipak mnogo vise isplati dodati jos 30-ak evra za polovan Z2 sa garancijom, ima ih cesto i iz mts-a (otkljucani, CT garancija).

Nazad
Vrh Dno