Šta je novo?

Android box problem

• Začetnik teme Začetnik teme babex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

babex

Zapažen
Učlanjen(a)
25.03.2022
Poena
21
Pozdrav,

imam problem sa Vivax televizorom tv-50uhd122t2s2. Probao sam više android boksova,

uključujući i Xiaomi i tv mi ne prepoznaje ni jedan. Danas sam kupio Nintendo switch nadajući se

da ću to uspeti povezati ali malo sutra. PC mogu gledati preko HDMI kabla isto tako

i MTSsat, ali ostalo na bazi androida TV mi samo pokazuje NO SIGNAL. Ima li neko neku ideju

ili da bacam tv u smeće?

Pa ako više uređaja za HDMI ne vidi jedan isti TV verovatno je problem u TV-u i njegovom HDMI portu a ne u uređajima koje na njega kačiš... Naročito ako si i uz sve te uređaje menjao i HDMI kabl koji koristiš 😀

Da, ali problem mi je što mi pola uređaja radi, a pola ne radi, uglavnom oni na bazi androida neće.

Ako ti je TV android, nece ti raditi box koji je Android, imam slucaj kod brata, nece Android na Android, nije bas za svaki tv valjda ali desava se, ako hoces box na taj tv moraces firestick koristiti, kod mog brata tako radi. Ali Android box mu nece. Da, Firestick ima svoj sistem zasnovan na Androidu ali nije isto.

Najgore mi je što ne mogu nintendo switch da povežem sa tv-om

Први пут чујем да андроид бокс не ради са андроид ТВ уређајем.
А што се овог вивакса тиче - није андроид и није ни паметан.
Screenshot_20220329_220350_org.mozilla.firefox_edit_49721079895537.jpg
Разумем да људи немају паре али хоће нов и што већи ТВ за што мање пара, али баш је то проблем.
Ако можеш да га продаш - продај и доплати. Купи барем Тесла ТВ. Јесте да је наша марка, али за разлику од тог хрватског вивакса, раде доста добре телевизоре.

Prilozi

• Screenshot_20220329_220350_org.mozilla.firefox.jpg
    Screenshot_20220329_220350_org.mozilla.firefox.jpg
    74 KB · Pregleda: 6
Cuti druze 😄 nisam ni ja znao za to, kupio buraz neki box a imao naki Alpha adnroid tv, i taj tv logocno bio slab pa ajde box ubaci, kad ono nece pa nece. Bar 2 sata smo radili svakakvu gimnastiku i onda sam Bog zna zasto probasmo box na non smart tv, kad ono radi. Posle smo jos na neke TV sa androidom probavali, nije hteo ni na jednom.

Nema smisla to sto pricas al ajd.Bice da je problem do neke kombinacije boxa/tv-a.Znaci niko ne bi mogao da upari ni xiaomi stick,ni amazon ni shield sa bilo kojim dobrim skupljim tv-om

Nazad
Vrh Dno