Šta je novo?

Android Auto i USB kablovi

Kod mene čudna stvar - pokrene se AA čim uđem u auto i krene muzika kroz Spotify. Kad uzmem telefon, zvuk se stiša i kao da ima više basa. Nemam pojma kako to i zbog čega, nije nešto što me nervira, samo mi je čudno što se to događa. Imam teoriju da je to zbog toga što Spotify na telefonu ima tako podešen EQ, ali ne znam da li ta moja ideja ima ikakve veze sa životom.

A što se tiče punjenja, imam regularan USB i USB-c u kolima, kao i bežično punjenje, ali sam na Aliju kupio Ugreen punjač koji se bode u 12V i sjajan je, jer tako imam super fast punjenje.

Ovo je AA adapter. Čim se otvore vrata, USB utičnica dobije napon i telefon se poveže na AA WiFiAdapter. Ako tog trenutka pozvoni telefon, voice je potpuno nedostupan, jer nije dat kontakt, pa da se koristi zvučnik/mikrofon u kabini, a telefon shvata da je povezan na BT i tamo šalje voice. U mom slučaju je rešenje i da se javim na satu, jer onda njega koristi kao zvučnik/mikrofon.
Trebalo bi da na telefonu možeš da izabereš na koji zvučnik ide, dok traje poziv.

Ne radi uvek onako kako očekujem. Ili neće da prihvati prebacivanje ili se desi da prebaci, pa vrati na andorid auto.

Možda je bilo do verzije Androida, mada više sumnjam na AA adapter.

Čak sam imao situaciju da isključim BT, preuzmem poziv na telefonu, ali se BT opet uključi i vrati voice na AA. Jedini 100% siguran način mi je da isključim i BT i WiFi na telefonu.

Nazad
Vrh Dno