Nebitno sa bradom ili bez nje, samsing mi se ne svidja.. pritom, bezobrazan si, smiri se, ne glumi budalu, da li je potrebno da znas sta je rutovanje da bi mogao da uporedis ova dva telefona sa estetske strane... zato prestani da se glupiras, i pricaj kao covek, nemoj se glupirati i pametovati kao da si svu pamet ovog sveta popio..
Jedini koji ovde glumi nešto bez pokrića si sam, jer nisi ni moderator, ni administrator. Moji komentari su vezani za neargumentovanu tvrdnju da je Galaxy "raspad", baziranu na probanju istog "kod drugara". Što se estetike tiče, u startu sam napisao da o ukusima ne treba raspravljati, iako pripadam povelikoj grupi ljudi koji ne smatraju da je HTC Hero lep telefon.
Uostalom, ko hoće da učestvuje u diskusiji o boljim i lošijim Android telefonima bi trebalo da zna bar osnovne stvari u vezi kako hardvera, tako i softvera. Sve ostalo je puko navijanje i mlaćenje prazne slame, baš poput tvog posta.
Pa nije galaxy prvi samsungov model koji je na papiru dobar a u stvarnosti loš, iskusni su oni u tome. Idi se slikaj sa galaxy-jem i njegovim ledom koji će ti dati dobre slike, iako led stvarno nema ama baš nikakvu upotrebu(imao 10 telefona sa ledom i nikada ga nisam palio jer samo pogoršava stvari).
Ni manje ni više nego 10? Nego, nikako da konačno čujemo šta je konkretno to što Galaxy čini "raspadom", lošim telefonom itd. Da sačekamo da opet odeš kod drugara ili šta?
I okani se tog china pošto pričaš napamet, izlazi legend koji ima to nakrivljenje.
Sačekajmo da prvo izađe, jer se "nakrivljenja" i kod dosadašnjih modela veoma razlikuju.
Idi malo u tred o galaxy-ju pa proveri kako su njime zadovoljni.
Tamo sam od početka threada, za koji važi isto ono što se može videti i ovde - da Android trenutno nije za svakog.
E da jer ti neko rekao da hardver nije sve, jer da jeste HD2 bi bio najbolji telefon na svetu, danas je bitan softver a tu je galaxy loš.
I Galaxy i Hero po defaultu trenutno rade na Androidu 1.5...
DA TO JE TAJ STRUCNJAK,A UMESTO DA SE PRAVIS PAMETAN BOLJE OBJASNI.U izvini saznao sam vec jer ti nisi mogao ranije da mi kazes jer si bio prezauzet pljuvanjem necega.Stvarno bi mogao malo da oladis.Hero je skuplji i bolji,a Galaxy je nesto jeftiniji i malo gori...pa cena sve kaze...ne kazem da je Galaxy los,ali sve ima svoje prednosti i mane.Inace to za telefone koji izgledaju jeftino da uspevaju da ucine da izgledaju skuplje je istina kao sto je istina da i skuplje telefone cine da izgledaju jeftinije.Iskreno lepsi mi je Corby od Galaxy-a.
I meni je Corby lepši od Hero-a, pa šta? Gore sam jasno naveo koje su prednosti i mane i jednog i drugog telefona, za pljuvanje se obrati onome koji tvrdi da je Galaxy "raspad". Što se tiče citata o "stručnjaku", reč je o šali (odatle smajli na kraju); ako te uvredilo - izvini, to mi nije bila namera. O rutovanju je bilo reči više puta na forumu, potraži teme vezane za Android telefone. S obzirom da upravo izlazi ili treba da izađe nova generacija Android telefona, i za Hero i za Galaxy je smešno dati preko 200 evra u ovom trenutku. Zaključke izvuci sam.