Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

Jel isti komp u pitanju za sve slike?:D

Mislim da nije, bar mi se čini sa slika, nisam ga pitao. Meni je lik koji mi je sklapao prvu konfiguraciju prije više od 5god, znači neki nazovi majstor, ostavio naljepnicu preko box-a, ona naljepnica koja ide preko paste. Ja je nisam skontao i kada sam čistio komp jer je siva kao aluminijum, pa se uklapala sa bazom. Tek kada sam malo iskustva skupio, pogledam, reko "što je ova baza ovako čudna" zakačim malo prstom i skinem naljepnicu :zgran: . Temperatura dole za 15 stepeni

Steta shto su gospodinu iz mog potpisa obrisani postovi pre nego sto su zavrsili ovde. :D
Bilo je bash jakih izvala.. :)

zaboravio sam na ove slike, nazhalost, jadan Momo sa kim sve ima posla :d

Poklonim ti ja tako burazeru stari komp ( AMD 2400, 1gb ram-a, MSI 6600GT VTD, LC Power 450W), i dolazi on posle par dana i donosi mi komp, kaze nece da radi nesto mu fali. Sta mu fali, vidim ja kuciste ulubljeno sa gornje strane. Sto je bre ovo ovoliko iskrivljeno, pitam ja. Kaze, pa bilo vise pa sam ga ispravio. Ma ne pitam te to, nego zasto je uopste iskrivljeno, to pitam. Kaze, pa nesto smo se posvadjali sa caletom i on udario pesnicom u komp i poziletali mu neki cepari. Al ja sam sve to vratio na mesto, i radilo par sati. Posle prestalo. Znaci radilo je posle udaranja? Jeste, kaze. Otvorim ja i vidim da nema ventilatora na grafickoj ( predivni cooler master). Gde je ventilator , pitam ga. Kaze, to nisam mogao da vratim, al ne treba mu to radilo sve, cak sam i igricu pustio i onda crklo. BOZE!! Pa crkla je graficka zbog pregrevanja. A kad se samo setim koliko sam bio srecan kad sam je kupio. Nek joj je pokoj dusi.

I odneo on komp kod jednog tipa koji je srucanjak kao, i ima radjnu za racunare. I taj mu rekao da je sve zivo pregorelo i da ne vredi nista. Al ipak mu uzeo sve to da se ne baci. Posle bata moj kupio novi komp i kaze mi: brate , novo je novo.

========================================================================

Jedan lik koji je radio u prodavnici racunara, i danas mi tvrdi kako je najbolja graficka orginal GF4 MX sa DDR memorijom. ''Samo nju priznajem, DDR je DDR''.

Kad sam ja kupio GF4 MX 440 sa 64mb-a DDR ,neku no name, jeftiniju upola od one koju je on prodavao, on mi je pricao da to ne valja za nista i da ima odma da crkne. Graficka inace jos radi kod jednog lika, koji joj je peti vlasnik.

========================================================================

Drugi lik , inzinjer kod mene na poslu, tvrdi da su Ati kartice za posao, a Nvidia za igre. I da je AMD kupio Atija a Intel Nvidiu.

Drugi njegov poznanik mi kaze da ja nikad ne mogu da sklopim sam kompjuter da bude dobar kao brand masine. I svi su se oni slozili oko toga. I da je gothic 3 zahtevan zato sto nija orginal. I da sve to krekovano non stop mora da se pecuje da bi radilo, a orginali rade bez problema. I da Ati 7500 ubiva koju oces Nvidiju. A jedan od njih ( koga sam prozvao kasperski ) ima Barton procesor. Pricao mi je milion puta kako je on kontrolisao ljude koji su mu sklapali komp, da mu ne podvale nesto. Pricao mi je da su mu ubacili orginal AMD ,a ne nekog pirata koji je prosvecovan u carapu. LOL :D I kako mu komp radi toliko stabilno da sistem jedino mozes da mu obalis sa budakem. Citirao sam. :p I non stop updejtuje kasperski da mu ne uleti virus, a ni internet nema. Ni jedan od njih ne kupuje casopise o racunarima, ali zato pozajmljuju od nekog stare DVD-ove iz PC pressa. I pokazuju mi sta sve ima. Vidi bato, imaju novi drajveri. LOL. Pa ima i na internetu. A njemu trebaju drajveri, jer je kupio najskuplju graficku sto postoji, GF FX 5200. A nikad nije ni instaliro igru u komp.

UFFFF!!

Seticu se jos necega vec. :D

Setio sam se. :)

Prica lik kako njegov drugar kupio laptop, ''neki HP''. ''Ja nikad nisam cuo da HP pravi racunare, znam za stampace, al za laptopove nisam nikad cuo'', ''HP je neproverena marka, oni su novi na tom trzistu, ne moze da se tek tako predje sa stampaca na racunare'', ''nisam hteo da mu kazem da se zeznuo, ipak mi je drugar, ljutice se''.

A taj njegov prijatelj me savetuje da kad budem kupovao racunar , da pazim da mi ne uvale ''klonirani'' procesor. Neku kinesku kopiju. Kopiraju kinezi sve, od patika, mobilnoh telefona, aviona do procesora. Kupis , mislis intel pentijum, kad ono prc, pise na kutiji a ono nema pojma. Sporije deset put.

Bogami, opasni kinezi, cim oni kopiraju najke ko orginal, sto nebi i core2duo. Mozda ga stave na fotokopir. :p

Poslednja izmena:
A jedan od njih ( koga sam prozvao kasperski ) ima Barton procesor. Pricao mi je milion puta kako je on kontrolisao ljude koji su mu sklapali komp, da mu ne podvale nesto. Pricao mi je da su mu ubacili orginal AMD ,a ne nekog pirata koji je prosvecovan u carapu. LOL :D I kako mu komp radi toliko stabilno da sistem jedino mozes da mu obalis sa budakem. Citirao sam. :p I non stop updejtuje kasperski da mu ne uleti virus, a ni internet nema.
hahahahaha ali budakom :D Znam par slichnih istomishljenika :D

PC koj trenutno sredjujem ima instaliran XP, na sve strane dokaz da je XP u pitanju, bootovanje, welcome screen, desktop, itd, al eto lik koji je prethodno sredjivao rekao klijentu da je sedmica u pitanju... kad sam ga preuzimao napomenuto mi je da ima instaliranu sedmicu :smash:

Komsinici u zgradi treba da se pogleda PC, "nesto" treba da se namesti, vec sam sto puta dobio packe od keve jer zaboga ona je uvek tu kad treba pomoci nesto oko slave :D
Al neka oticicu jer joj je muz pravi car :)

Ti bi kod komšinice išao zbog njenog muža? Fail! :d:D:d:-devil-:

To su neki novi momenti, u skladu sa nazivom teme :D

Mora da je lepa kad vec zbog muza ides :)

Nasao na netu...:D

1003.jpg
:)

^:d Ovo iz teme "Ojacao kolega", valjda se tako zvase tema.

budjavi sektori.jpg

Bez komentara:D

Hahahahahahah :d.

Nemojte tako ljudi,coveku je prvi post...od tada nije ni pisao...mora da je napravio novi nalog... :)

The circle of no-life:
unemployment-the-circle-of-no-life-11455-1242336066-21.jpg

Vrh Dno