Sve zavisi za sta se kupuje. rg557 i RP5 su izrazito kvalitetnije i jace masine od polovnog modovanog switcha, i za istu cenu ne moze da se poredi kvalitet emulacije i igara na njima. Osim Brenda, ne postoji nijedan jedini razlog zasto bi modovan switch bio bolji izbor od ova dva navedena modela.Ako bi pričali o 200+ eura pre bih uzeo Nintendo switch, čipovan.
Haha bukvalno carina znaci bas mnogo u ovom slucaju. Msm sa carinom sam planirao i bilo mi je ok ajde valjda ce ispuniti ocekivanja, a ovako za te pare je ludilo. Ljudi po KP prodaju u tom rangu stvari bar 100e skuplje a polovno. A za karticu sam imao neku kinesku od 1tb al bila je spora i brljavila i kupio sam neku od 512 dal a2 ili tako nesto onu brzu, i kida bas.Ista priča, bio je ozbiljan zastoj kod Mađara pa su na kraju sve izgleda pustili, meni je stigao RG-556 bez carine. Ja sam izuzetno zadovoljan, samo sam kiksnuo sa karticom (uzeo sd umesto micro) pa sad čekam da stigne, spremio sam oko 200gb romova za sada, mada neću više skupljati, samo ću povremeno dodavati po neki a verovatno neke i brisati. Jedina mana za sada su mi neubedljivi vol +/- i power tasteri, baš, baš su jeftini, a često se koriste, odgledao sam baš dosta reviewa i niko to nije spomenuo. Generalno odličan uređaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari