Šta je novo?

Anarchy Online

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ljudi da li neko igra AO. ja sam skinuo sa neta standardnu verziju pus par patcheva, registrovao se BESPLATNO i probao malo, par dana ali slabo napredujem (btw i malo je komplikovano). Danas sam dobio mejl da su zbog velike popularnosti dali i za expansion SHADOWLANDS besplatnu registraciju. Naravno besplatno je samo za period od godinu dana a posle je cini mi se oko 8$ mesecno.

illidan je napisao(la):
Ljudi da li neko igra AO. ja sam skinuo sa neta standardnu verziju pus par patcheva, registrovao se BESPLATNO i probao malo, par dana ali slabo napredujem (btw i malo je komplikovano). Danas sam dobio mejl da su zbog velike popularnosti dali i za expansion SHADOWLANDS besplatnu registraciju. Naravno besplatno je samo za period od godinu dana a posle je cini mi se oko 8$ mesecno.

Pozdrav komsiji, evo i ja samo to igram. Igrica je strava. Koju si stranu izabrao? Ajd, pa da se nadjemo u nekom virtuelnom gradu da se zezamo. Pozdrav

haha ladno je illidan otvorio prvu temu za AO :) btw igra li neko ovo ?

Uskoro velike promene u igri:

1. Server merge, dakle RK1 i RK2 se prebacuju na poptuno novi server,

2. Nova zona za pocetnike,

3. Sprema se i uveliko se radi na novom enginu - http://www.youtube.com/watch?v=QHgz7wIVCxw beta planirana za q1 2013,

4. Veliki rebalans svih klasa u igri,

5. AO uskoro na steam-u..

Poslednja izmena:
au ovo bilo malo posle registracije na bench :) kako si iskopao temu :D

Auuuuu koliko je proslo godina od kad sam igrao ovu igru, potpuno sam zaboravio i da je ista postojala :D

Vrh Dno