Šta je novo?

Anand i GF4.... istog dana

byMaX je napisao(la):
kada i Toma... naravno, dobili ga juce i danas vec prave review... e to je profesionalnost! :)

Elem, komentari kad offline procitam...

Pozdrav

evo i linka

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1583

1. Kasnis - vec je bilo reci u thread-u "GF4-komentari".
2. Zar stvarno mislis da su je (ih) dobili juce? Da si procitao test, procitao bi da su imali prilke prvi put da je probaju jos (valjda?) novembra meseca...
Cest je slucaj da imaju pouzdane informacije i probaju komponente mnogo pre zvanicnog izlaska, ali da zbog obaveza prema proizvodjacima, takve stvari ne objavljuju... Doduse, provuce se poneki nagovestaj...

Max da si ti ziv i zdrav taj link ima bradu:D

ma dobro ljudi... lepo sam napisao gore - "kad procitam"... OK, vi ste face, videli ste to pre... :cool:

Ovaj decko Anand stvarno ima problem u zivotu....

Broz je napisao(la):
Max da si ti ziv i zdrav taj link ima bradu:D
Marsalu sto se tice GF4 ima i duzih brada od tvoje. :D

Broz je napisao(la):
Ovaj decko Anand stvarno ima problem u zivotu....

Da, ima problem... Bas mi juce pise i ne zna da li devojci da kupi Mercedes sa pozlacenim branikom ili felne sa prevucenom platinom...

Vas dvojca se uvek koljete...
Nego nije mi jasno odkud sada GF4 ubedljivo na prvom mestu, zar nije bila prica da je krsh?!Ili se to odnosilo samo na MX-ove...

Ne koljemo se pa mi smo komsije-e to je tolerancija:)
Svako ima u zivotu drugacije ambicije a to kako radi anand meni se ne svidja uopste pa makar imao i 1000000000000 dolara... Rekao sam vec jedno a kazem jos jednom-najlakse je kritikovati, i mani se smucila nVidia ali njemu sve nesto smeta, pa ajde neka veliki anand nesto napravi i promeni tok hardverske istorije:) ma neee ipak je lakse cekati na parce plastike i onda testirati...
MX je prevara i to stoji a gf4ti je stvarno brz ali cemu sve to, ta luda trka sa atijem, ustvari sta cemu to pa da bi svi mi kupovali gf3ti200 za 250-300dm:D

byMaX je napisao(la):
Da, ima problem... Bas mi juce pise i ne zna da li devojci da kupi Mercedes sa pozlacenim branikom ili felne sa prevucenom platinom...

Bezveze...ako vec hoce tako neka joj uzme Jaguar S-Type sa posrebrenim detaljima jer lepse reflektuju svetlost :D
Ljudi za GF4 jos cemo videti. Po ko zna koji put ponavljam da nas niko ne bije po glavi da ga kupujemo, videcemo rezultate pa cemo komentarisati. U svakom slucaju GF3 moze samo dole :wave;

Broz je napisao(la):
Ne koljemo se pa mi smo komsije-e to je tolerancija:)
Svako ima u zivotu drugacije ambicije a to kako radi anand meni se ne svidja uopste pa makar imao i 1000000000000 dolara... Rekao sam vec jedno a kazem jos jednom-najlakse je kritikovati, i mani se smucila nVidia ali njemu sve nesto smeta, pa ajde neka veliki anand nesto napravi i promeni tok hardverske istorije:) ma neee ipak je lakse cekati na parce plastike i onda testirati...
MX je prevara i to stoji a gf4ti je stvarno brz ali cemu sve to, ta luda trka sa atijem, ustvari sta cemu to pa da bi svi mi kupovali gf3ti200 za 250-300dm:D

Apropo cene za GFTi200.Danas sam zvao Pakom, i rekli su mi da imaju GeForce 3 Ti500 u Deluxe pakovanju za 511€.I ostao im je josh jedan komad!!
Prosto ne znam sta da mislim...

Nislije biznismeni mozes misliti:) U Japanu su napravili megazurku jer su uspeli da naprave 7% zarade na godisnjem nivou a nasi....ehhh nasi su kupili karticu za 300$ a evo je kako kazes za 511eura ili dolara slicno je.Covece!!! Koja zarada,a? Malo li je 400dm na jedan artikal na ovu bedu i nemastinu:( Tuzno....

Amon_Ra je napisao(la):
Apropo cene za GFTi200.Danas sam zvao Pakom, i rekli su mi da imaju GeForce 3 Ti500 u Deluxe pakovanju za 511€.I ostao im je josh jedan komad!!
Prosto ne znam sta da mislim...

Ove nase dzibere treba pod hitno prijaviti nekome. Zar ne postoji neka institucija zastite potrosaca ? Znam da jos nemamo ombudsmana ali nesto mora postojati ???
Il sam ja gadno poceo da 3pujem da ne zivim u ogavnoj prciji...:(
Lopovi bre.
P.S. da docaram sliku : moj dzojstik Strike Force 3d usb na zapadu u slobodnoj prodaji kosta 120 DM a u Complandu 250 Dm-a i to mislim bez poreza...Strasno :mad: :(

Trebalo bi im stalno nabijati na nos cene preko, narochito one sa newegga, kao shto im treba naturati i primedbe za falsh robu koju uvoze pa prodaju ljudima kao savrshenstvo tehnologije.

Buca

Eee momci.Ja sam isto tako jedno vreme ludeo zbog idijotskih i najblaze receno bezobraznih cena, ali ne vredi - kad' smo stoka.Kada sam pitao prodavca u PCCentru da mi prokomentarishe cene na zapadu i ovde ispao mi je smeshan, jer je poceo nesto bezvezvno da filozofira i bunca.Nije imao pravih argumenata.Ma ne vredi covek se samo nervira.Nego pos'o je ako imate nekog preko, pa on da vam nabavlja hardware, vidite...

Amon_Ra je napisao(la):
Eee momci.Ja sam isto tako jedno vreme ludeo zbog idijotskih i najblaze receno bezobraznih cena, ali ne vredi - kad' smo stoka.Kada sam pitao prodavca u PCCentru da mi prokomentarishe cene na zapadu i ovde ispao mi je smeshan, jer je poceo nesto bezvezvno da filozofira i bunca.Nije imao pravih argumenata.Ma ne vredi covek se samo nervira.Nego pos'o je ako imate nekog preko, pa on da vam nabavlja hardware, vidite...

Al sta da radimo kada ga nemamo. Ajd, jer moze preko tebe ?:)

Pazi kada moze, ali ako ti i meni i sebi platis postarinu od USA do Srbije...

Amon_Ra je napisao(la):
Pazi kada moze, ali ako ti i meni i sebi platis postarinu od USA do Srbije...

Posto ?
Recimo za GF3...

Ma ja sam se samo nasalio, meni je neprijatno da mu ista narucujem jer nece da uzme pare od mene, vec mi je poslao 512 rama i nije uzeo ni kinte...

kad nam stignu visa i ostale kartice bice bolje :) (navodno se najvaljuju za leto)

hmmm ne znam kako je sada ali do skoro je bilo ogranichenje (van komjuterske opreme) koliko mozesh da povecash prodajnu cenu u odnosu na nabavnu.. kako sad to stoji nemam pojma..

Amon_Ra je napisao(la):
Ma ja sam se samo nasalio, meni je neprijatno da mu ista narucujem jer nece da uzme pare od mene, vec mi je poslao 512 rama i nije uzeo ni kinte...

Pa kazi da ti je za drugara, koji je baz zapeo da to kupi, pa ti hoces da mu ucinis.

Vrh Dno