Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Rešiće kad to meso počne da se oseća u paket zoni... Možda ti ga tada i isporuče...
A pa nije za isporuku meni. Ovo je povrat ka njima...Rešiće kad to meso počne da se oseća u paket zoni... Možda ti ga tada i isporuče...
Napiši mejl inspekciji, a stavi Ananas reklamacije (ne podršku) u cc.Da li je neko uspeo da preko inspekcije resi problem sa Ananasom?
Imam 6 paketa vec mesec dana u paket zoni (Yuhor mesara hahah) koji cekaju za povrat.
5 paketa ceka za reklamaciju, niko ne preuzima.
Sam sam morao da resim sa City expressom za parfem koji je nestao...
Ljudi ne odgovaraju na mejlove, podrska ne moze nista...
Dobro si mi skrenuo pažnju, otkazah porudžbinu. Za dve minute su vratili na master karticuA brzo i "isporuka sledećeg dana" je za dve + nedelje. Ostali prodavci imaju normalne termine isporuke.
Pogledajte prilog 421634
Piše i što je najgore tako i bude. Ja sam na ovlaživač čekao tačno 10 dana. Sklapali ga izgleda
.
Vratili su mi iznos sa sve vaučerom od 2500 na karticu. Uplaćeno od strane prodavca. Očigledna greška.Ne racuna se naravno, imao sam dva povrata, vrati ti onoliko koliko si stvarno platio.. Sad ne verujem da je mastercard lud, mislim da se i njima refundira isto taj iznos, jer je tako Ananas mogao fiktivno da roka porudzbine i uzima po 2500, 1500 ili koliko je vec vredeo Master vaucer. Zvao sam ih u vezi toga, i pitao cisto infromativno, rekli su mi da su kodovi istekli i da nemaju mogucnost da daju takvu vrstu koda jer je to organizovao mastercard a ne oni.
Piše i: "Svaki proizvod obeležen bedžom "abrzo" je već spreman u našem skladištu; time omogućavamo bržu i povoljniju dostavu. Proizvode iz ove grupe koje poručite ranije u toku dana (Beograd i Novi Sad do 23h, Niš i ostatak Srbije do 19h) – isporučićemo već narednog dana!", pa nikom ništa.
Elem, tražeći ovo, sad vidim da su promenili uslove za povrat robe, više nije besplatno: "U prvih 14 dana možeš da vratiš proizvod bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Jedini uslov je da proizvod ne bude korišćen. U ovom slučaju snosiš samo troškove vraćanja robe."
Meni je od Sparka vraćen samo iznos koji sam platio. Možda ako nije Spark (tj. Ananas) u pitanju umesto da vrate Ananasu vrednost vaučera, vrate sve kupcu kao što su meni 2022 godine uradili.Nije greska, pisao sam ja pre stotinak strana da je i meni refundiran ceo iznos a ne umanjen za vrednost vaucera.
Od kada od kada važi to da kupac nosi troškove povrata robe? Prošle godine nije bilo tako. Hvala što si javio da ne rizikujem sa kupovinom odeće🍀
Nekoliko dana u mom slučaju.Koliko im treba vremena da refundiraju novac od povrata, nakon sto stigne mejl da je prihvacen zahtev za odustanak posiljke?
Vratili su mi iznos sa sve vaučerom od 2500 na karticu. Uplaćeno od strane prodavca. Očigledna greška.
Izgleda da vam se posrecilo, imao sam dva povrata od Sparka, a drugi od neke prodavnice sto prodaje jaknu, ne secam se tacno koje, i vrate onoliko koliko mi je skinuto sa karticeNije greska, pisao sam ja pre stotinak strana da je i meni refundiran ceo iznos a ne umanjen za vrednost vaucera.
Za te pare sigurno ima dobrih džezvi.
Moja preporuka je da kao i svo drugi tehniku proveris na drugim sajtovima recenzije, review-e na stranom, mozes i na YT-u da pogledas, i ocenis da li ti odgovara.![]()
Aparati za filter kafu - Online prodaja aparata | Ananas
Aparati za filter kafu su odlični za sve koji uživaju u blagom ukusu ovog napitka, a Ananas online prodavnica je tu kako bi lako naručo, i paket brzo stigao!ananas.rs
Bolje pripazi, mene su ovde razapeli kad sam tvrdio da Ananas poklanja pare.Vratili su mi iznos sa sve vaučerom od 2500 na karticu. Uplaćeno od strane prodavca. Očigledna greška.
Ako volis filter kafu, samo onda ti je bilo koji takav aparat isti, jer samo sipa vrelu vodu po kafi, nema kompleksnosti koja bi pravila razliku između uredjaja, npr ovog https://ananas.rs/proizvod/electrolux-aparat-za-kafu-ekf3330/21148 i tog gore. A ima i jeftinijih.
Takodje, imaj na umu da je Bošov program malih kućnih uređaja u suštini skupa brendirana kinezarija.
Nije tema za kafe aparete ali ukratko, ja imam ovakav:
![]()
KRUPS Aparat za kafu Dolce Gusto Mini Me KP123B sivi | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: KRUPS Aparat za kafu Dolce Gusto Mini Me KP123B sivi online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
I prilicno sam zadovoljan. Ono sto ga izdvaja od vecine je sto ima doziranje kolicine vode a cega se ne bih odrekao. Kod vecine ostalih nema tog doziranja pa moras da stojis pored njega i sam iskljucis aparat kada se napravi dovoljno kafe. Kako na kapsulama pise za koliko ml su predvidjene a ja nemam vagicu u oku pa da to ocenim mislim da je ta verzija sa doziranjem prava.
Nevezano za ovo, stize mi malopre poruka da ocekujem kurira za preciscivac vazduha kupljen 31-og preko abrzo. Iako nije u roku sa obzirom na praznike - ja zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari