https://ananas.rs/proizvod/motorola...6769z-helio-g85-dual-sim-android-crni/1020564
Inače, ovaj telefon danima već u mnogim prodavnicama košta 13k din. Ovo je baš drskost, mislim na navodnu precrtanu cenu/lažno sniženje.
2500 iskorišćen. HvalaProbajte da li rade prvi od 1500 je od 27.11 a drugi od 25.11
Tvoj jedinstveni vaučer kod je:
lBDfYGvC
Pogledajte prilog 416675
5dyyfAgn
Pogledajte prilog 416676
Iskoristio 1500, hvalaProbajte da li rade prvi od 1500 je od 27.11 a drugi od 25.11
lBDfYGvC
Pogledajte prilog 416675
5dyyfAgn
Pogledajte prilog 416676
Mozete li neko da potvrdi, da li je moguca izmena email adrese na ananas sajtu?
U podesavanjima naloga pisu podaci za prijavu tj. email i lozinka, ali kada kliknem na izmeni podatke, moguce je izmeniti samo lozinku.
Iskreno ne vidim nijedan razlog zašto ne bi moglo (ovde mislim na njihov sistem dizajn, ne tvoj odgovor). Nisam skoro naišao na sajt gde nije mogla da se promeni email adresa, pa čak i kad ima minimalne funkcionalnosti.Mislim da ne može, jer ti je ta adresa zapravo User ID. Tj. možda bi mogao da tražiš da ti oni promene, ako uopšte to hoće da rade, ali verovatno bi čak i u tom slučaju morao da imaš jako dobar razlog. Ali pre verujem da ne može. Naravno uvek možeš da otvoriš novi nalog sa tom novom adresom.
Upravo si poslednjom recenicom naveo glavni razlog, pored nekih sitnijih. Nisam siguran na koje sisteme mislis, doduse ti pricas za username, ali ja ne mogu da se setim nekog sajta/servisa zadnjih ko zna koliko godina, koji sam koristio (ili radio na), a da nisam mogao da promenim email adresu. Bez obzira da li ona bila ekvivalent username-a. U svakom slucaju, samo htedoh da potvrdim da je i kod drugih isto. Hvala.Naravno da tehnički može da se to uradi, ali obzirom da se na Ananasu korisnici identifikuju sa e-mail adresom i passwordom, ta adresa je ekvivalent npr. usernameu na Benchmarku. Koji takođe ne možeš sam da promeniš nego moraš da zamoliš admina. I generalno na većini sistema koji su mi poznati korisnik ne može sam da menja korisničko ime. Da li je to zbog sprečavanja mogućih zloupotreba, održavanja nekog reda (jer bi se uvek našlo onih koji bi svaki dan menjali username), ili više zbog komoditeta administratora, ne bih znao.
E sad, znajući nivo tehničke podrške na Ananasu, nešto mi ne deluje izvesno da to rade rutinski, ali kad bih imao neki stvarno jak razlog, ja bih probao da ih pitam.
U međuvremenu uvek može da da se otvori novi nalog sa tom drugom adresom (koliko shvatam ovi iz Ananasa nemaju nikakav problem sa tim sve dok neko nema na desetine naloga, pa i to samo kad dođe do "žetve" vaučera). Jedina loša strana bila bi ako korisnik već ima Ananas+, morao bi prvo nešto da kupi za 6000 i dalje bi sve bilo sasvim isto korisničko iskustvo.
Ima ima. Ali navikneš se, takav je city expres. Dostava danas za neki naredni dan, ili nedelju dana,nekad i dve. Nikad se ne znaJel ima još neko da mu pošiljka stoji preuzeta od kurira više od nedelju dana i ništa se ne dešava?
Ti si jos i dobar, meni je preuzeta u prosli petak.
A kako si preuzeo bez onog koda?Evo kod mene, otisao 30.11 da proverim jer mi cudno da nista ne stize (ni SMS ni na Ananas sajtu) i gle cuda, stigla jos 28.11.
Evo danas je 4.11 i dalje stoji da je na putu, a ja je preuzeo.
Pogledajte prilog 416753
Upravo su dostavili paket. A nakon toga mi je stigao email da pošiljka stiže danas. 😂Ti si jos i dobar, meni je preuzeta u prosli petak.
Imamo istu situaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari