Šta je novo?

Amiga knjige

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
Jel ima neko knjige/uptstva za Amiga racunare? Zeleo bih da ih kupim ili pozajmim i skeniram.

[email protected]

Poslednja izmena:
Imam ja da poklonim nekoliko Amiga (AGA, OS3.0) knjiga na Njemeckom...

ja imam A500 originalno uputstvo (eng) - knjiga 1-1.5cm debela :D

Kompjuter biblioteka iz Cacka je svojevremeno izdala mnogo knjiga u vezi Amige.

Probaj da ih kontaktiras, mozda im je ostalo nesto iz tog vremena.

http://www.kombib.co.yu/

Secam se Solajica !

ja bi ove shwapske za a500 , izgubio sam negde

hehe... Mihailo Šolajić, zar ne ? ;)

Uhhh... bljak...
kakvi su to loši i bukvalni prevodi bili... ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš kad kreneš čitati tako nešto...
npr. prevodi tipa: requester=molilac :wall:

zato se i smejem Dag ;)

ja sam kao klinac kombinovao nemacke i njegove knjige (GFA Basic) pa sam se nekako i snalazio... :D

juce sam hteo da uslikam neke od starih knjiga koje imam ali mi aparat nije bio pri ruci... :/

Evo ovo ja imam:

- Amiga DOS, ARexx, Workbench 3.0, Amiga Hard Disk - izdanje 1992. (Amiga OS3.0)
- Amiga Programier Handbuch, Frank Kremser, Jorg Koch - izdanje 1987.

Takodje imam i originalni Oxxi Sbase4 ver 1.3e sa dve propratne knjige i orignalnom kutijom i na dve diskete - iz 1993. (isto nemacki)

Mislim da u kompjuter biblioteci nemaju vise nista od amiga knjiga jer mi se cini da sam ja pokupio poslednje primerke od njih amiga dos ,gfa basic,amiga grafika i mozda jos po nesto.Da bre c kroz primere.

ja sam danas nasao 3 Amiga knjige + 1 za program Appetizer, sve na nemackom a i diskete Wb i App. Cudo jedno kako su profesionalno odradjene te knjige , ima chak i sheme za pojedine delove amige. EJ, pa chak ima i gomila slika WOrkbench-a. Jedino sto ne vladam bas nemackim, jel ima negde da se nadju na engleskom, na nekom buvljaku ili tako nesto?

Nazad
Vrh Dno