Šta je novo?

AMIGA CDTV

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Cao narode, slucajno sam kupio Novu AMIGU CDTV. Pod slucajno covek je stavio cenu od neki 300 funti. Ja mu ponudio 130 ono bezveze, kao mozda prodje. I danas da pogledam na mail vidim da je prihvatio moju ponudu. Dolazi sa misom, flopijem, tastaturom, kontrolerom. Kao sto rece sve je novo. Kutija je onako solidna mada ima malo one braon selotejp trake. Jel imao neko dodira ovde sa njom. Jel bih mogao da korisitm igre za amigu 500 na njoj?

To u sustini i jeste amiga 500 s cdrom jedinicom i posebnom verzijom kickstarta za podrsku cd romu.Trebalo bi da rade bar 80% igara sa a500. Onaj procenat koji ne radi su "prljavo" pisane igre koje brljaju po sistemskim vektorima zarad sto vece brzine. Problem mogu da predstavljaju i demoi koji su na piratskim diskovima ucitavani pre igre.

Cestitke na kupovini. Moraces da modujes CDTV ukoliko hoces standardan joystick link Inace, meni je tastatura od CDTV nalepsa, daj slike kad stigne makina.

nazalost, takve tastature je tesko naci, zbog kr*tena koji cupaju tastere da bi napravili crnu A1200.
mozda i za cdtv ima 'nezvanicnih' CD kompilacija igara kao za CD32, ali najbolje bi bilo instalirati hard disk i whdload, naravno.
inace, i ja imam jednu cdtv ali u losem stanju, bez misa, tastature itd.

takva neka kompilacija bi mi odgovarala. Kacim slike kad stigne.

Problem je sto ce ti trebati SCSI hdd ili IDE68k adapter, ukoliko hoces whdload, mada CDTV nema ni dovoljno memorije za tako nesto. Najbolje juri kompilacije igara kao za CD32, mislim da ih ima.

Nazad
Vrh Dno