Šta je novo?

Amiga 500

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Nabavio danas jednu amigu 500 sa limunda. Medjutim malo je pozutela od stajanja. Pa sad da li neko odavde ima neku pokvarenu amigu 500 post mi treba samo ona gornja maska ili mozda znate nacin kako da pozutelu plastiku obrisem da bude opet bela. Usput kako da workbench 1.3 preko emulatora prekopiram na disketu tako da mugu da ga koristim na amigi.

Svejedno mu za pocetak treba ispravna wb disketa i podrska za citnje pc formata disketa od 720kb, cisto dok osposobi taj link da mu radi.

Svejedno mu za pocetak treba ispravna wb disketa i podrska za citnje pc formata disketa od 720kb, cisto dok osposobi taj link da mu radi.

Uz kabl mu treba naravno WB disketa 1.3(+) za inicijalno prebacivanje transdisk/transwarp programa.

Ali ova druga varijanta, butabilna disketa Hombre transfer (ili kako se već zove) to sve već ima u sebi plus podršku za pc format tako da je dovoljno da mu neko snimi na Amigi tu jednu disketu.

Ja sam čuvao original WB 1.3 diskete za A500 od '91 u ladici kao da sam znao da će mi kad-tad zatrebati... i trebale su - nekih 18 godina kasnije.
Nema potrebe da kažem da su pročitane iz prve :)

Ja vec 10 godina hidrogenom koji se koristi za farbanje kose cistim zutu plastiku, i funkcionise savrseno!:D

Vrh Dno