Šta je novo?

Amerikanci uvode SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect IP Act)

Njuz djilkose, njuznet :D :D

Kontao sam da su neke online novine :) nisam znao da su sprdacina... Ovo je prvi put da sam ih otvorio :) vecinom blic citam online :)

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Nikad nisam komentarisao tamo :) vecinom pratim sport :) IT deo njihov je ne daj boze :) reklamiraju telenor, svaka druga vest kao neki popust telenora :)

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

SOPA/PIPA nema sanse da prodju ove, a verovatno ni sledece godine. Bar ne u obliku slicnom trenutnom...

A MU je "pao" jer su gospoda talenti (vlasnik, direktori, itd.) imali servere u US, uz to medjusobno upload-ovali i razmenjivali "piratske" link-ove (a bili pod prismotrom; vise na http://www.scoop.co.nz/stories/HL1201/S00108/megaupload-shutdown-and-arrrests-the-indictment.htm), zato sto nisu brisali sadrzaj (citaj: konkretan file i ostale sa istim hash-om) vec samo link, sto nije dovoljno po DMCA

Ukratko, bili glupi i qrcili se, pa su tako i prosli... Zato rapid dobija sve parnice i niko im nista ne moze - isto mutjkaju, ali u skladu s propisi

tumblr_ly3sytBO8P1r2fukdo1_500.png

Da vidimo sta je "demokrata" Obama uradio:
- produzio Bush-era tax-cuts for the rich
- pomagao propale kompanije
- zaduzio zemlju kao prethodnik
imas listu na netu jos gomile ovakvih stvari
U prevodu, on je cist Republikanac :)
Koga god izabrali on bi ovo isto uradio. Razlika bi samo bila kako se zove POTUS, ne sta radi.

"Pomagao propale kompanije" je repulikanski fazon? Hau jes nou vidi se da ne znas ko su republikanci a ko demokrate u USA.

I mojne spominjes Obamu on nista ne dokazuje jer je on tu samo sto je crnja.. (i to je taj chaaange).

Ron Paul je nesto sasvim drugo. Al ko sto rekoh necu da sirim temu na to idi citaj malo o njemu pa ces znati i zasto.

"Pomagao propale kompanije" je repulikanski fazon? Hau jes nou vidi se da ne znas ko su republikanci a ko demokrate u USA.

Pa ko bi inace potpomagao AiG, FM&FM i za malo Leeman Brothers? Ko daje pare finansijskim institucijama?
Inace, ja ne znam ko su demokrate, oni nemaju nikakvu konkretnu platforme - dodju mi kao losa verzija Madone - povinuje se potrebi :)

SOPA sent back to the drawing board in wake of Internet protests

On Janauary 20, 2012, Rep. Lamar Smith "called off plans to formally draft his version of the anti-piracy bill next month." Rep. Smith stated, “The Committee remains committed to finding a solution to the problem of online piracy that protects American intellectual property and innovation ... The House Judiciary Committee will postpone consideration of the legislation until there is wider agreement on a solution.

Pobeda,makar mala, ali pobeda...

Pa ko bi inace potpomagao AiG, FM&FM i za malo Leeman Brothers? Ko daje pare finansijskim institucijama?
Inace, ja ne znam ko su demokrate, oni nemaju nikakvu konkretnu platforme - dodju mi kao losa verzija Madone - povinuje se potrebi :)

Nešto kao Lejdi Gaga:D

:D Pa isti ti koji su ih i tamo doveli
FED
Malo slikovitije objasnjene.
Obama je samo middleman, obican puppet.
[YOUTUBE]Nd2rLPQ_Ef0[/YOUTUBE]

"Federealne Rezerve" a zapravo privatna firma:) Kakav sistem:)

Republikanci nisu ti koji pumpaju lovu u kompanije tj taj komunjarski fazoni i sl. Oni su konzervativci u USA a to znaci za slobodno trziste, sa sto manje intervencija, manje taksi i manja drzavna potrosnja samim tim i efikasnija drzava. Itd itd. Dok su demokrate neka vrsta socijalista (socijala za crnce, vece takse, administracija itd.) Naravno postoje izuzeci ali to je taj fazon. Ron Paul je najdosledniji kongresmen ikada. Jedan od njegovih slogana jeste "end the fed"! I on jeste jedini kojeg se founding fathers ne bi postideli.

http://www.youtube.com/watch?v=zGDisyWkIBM&feature=youtube_gdata_player

A evo i koju filozofiju siri vec godinama i nije nikad menjao (izolacionizam, imigracija, ratovi itd) ili prevrtao curak.

http://www.ronpaul2012.com/the-issues/

Dakle lik je mozda jedina svetla tacka u USA u poslednjih ko zna koliko decenija.

Ron Paul only GOP candidate to publicly denounce SOPA

Read more: http://dailycaller.com/2012/01/18/ron-paul-only-gop-candidate-to-publicly-denounce-sopa/#ixzz1k5eg3g8d

Poslednja izmena:
Republikanci su ti koji su prvi trazili pumpanje TARP fondona!!!!!

I Obama je bio jedina svetla tacka 2008. i evo koliko je osvetlio :) Samo naivni misle da bi bilo bilo kakve razlike ko je POTUS.

Misliš li da su oni koji su ostali u demokratsko-republikanskoj partiji bili bolji?
Nešto baš nisam siguran.

Misliš li da su oni koji su ostali u demokratsko-republikanskoj partiji bili bolji?
Nešto baš nisam siguran.

На Ендру Џексона мислиш? Кључ је у томе што је разбио националну банку, односно оно што су данашње "федералне резерве". Због тога је добио кубуру у лице само срећа па није опалила. Иначе википедија није место за информисање о овоме.

Nazad
Vrh Dno