Da vidimo sta je "demokrata" Obama uradio:
- produzio Bush-era tax-cuts for the rich
- pomagao propale kompanije
- zaduzio zemlju kao prethodnik
imas listu na netu jos gomile ovakvih stvari
U prevodu, on je cist Republikanac
Koga god izabrali on bi ovo isto uradio. Razlika bi samo bila kako se zove POTUS, ne sta radi.
"Pomagao propale kompanije" je repulikanski fazon? Hau jes nou vidi se da ne znas ko su republikanci a ko demokrate u USA.
On Janauary 20, 2012, Rep. Lamar Smith "called off plans to formally draft his version of the anti-piracy bill next month." Rep. Smith stated, “The Committee remains committed to finding a solution to the problem of online piracy that protects American intellectual property and innovation ... The House Judiciary Committee will postpone consideration of the legislation until there is wider agreement on a solution.
Pa ko bi inace potpomagao AiG, FM&FM i za malo Leeman Brothers? Ko daje pare finansijskim institucijama?
Inace, ja ne znam ko su demokrate, oni nemaju nikakvu konkretnu platforme - dodju mi kao losa verzija Madone - povinuje se potrebi![]()
Pa ko bi inace potpomagao AiG, FM&FM i za malo Leeman Brothers? Ko daje pare finansijskim institucijama?
Inace, ja ne znam ko su demokrate, oni nemaju nikakvu konkretnu platforme - dodju mi kao losa verzija Madone - povinuje se potrebi![]()
Pa isti ti koji su ih i tamo doveli
FED
Malo slikovitije objasnjene.
Obama je samo middleman, obican puppet.
Misliš li da su oni koji su ostali u demokratsko-republikanskoj partiji bili bolji?
Nešto baš nisam siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari